keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Stockholm Syndrome

30.6.2015


Lost City


Aamulla päivä näytti ihan kohtalaisen mukavalta säiden puolesta ja Lucasin kanssa keskusteltiin että mennäänkö seikkailu-uimalaan vai tavalliseen uimalaan. Seikkailu-uimala it is, oli se lopullinen päätös. No siinä olikin sitten päivälle aktiviteetteja tarpeeksi. Kolmelta piti kirjautua ulos leirintäalueelta ja siihen mennessä ainakin minulla oli kovakin kiire. Ensin pulikoitiin erinäköisissä liukumäissä Lucasin kanssa ja sitten juostiin syömään. Siinä oli vielä tunti aikaa ennen kuin piti lähteä, joten Ira jäi laittamaan Lucasille murkinaa ja minä otinn Gabin mukaan ja painelimme uimaan, koska siellä näytti olevan ihan kivoja juttuja jo ihan vauvoille. siellä sitte Gabi pääsi tuollaiseen puolisäären korkuiseen sopivasti lapsen virtsanlämpöiseen veteen pulikoimaan vajaaksi tunniksi.

"Tätä"


Gabrielilla on ollut tässä toissa-aamuna herätessään kova hätä, että onko jollain hätä. Kaikki tunnetutu nimet, lueteltiin ja kysyttiin onko hätä.  Lucasin hädästä oli varsinkin kova huoli, vaikka Lucas nukkui parin metrin päässä. Tuolla uimalassa sitten oli vielä semmoinen sireeni ja valo joka alkoi pauhaamaan, kun aaltokone käynnistettiin. Tämä aiheutti taas "tätä" kyselyt ja kun kellokin oli sopivasti lähdimme asuntoautolle rauhoittumaan.

Kello oli puoli kolme ja pinkaisimme siis kirjautumaan ulos leirintäalueelta. Lucas oli saanut naapurin Norjalaistytöstä kaverin, kun oli näyttänyt sille vilkutustempun ja Lucas kävi vielä hyvästelemässä uuden ystävänsä. Jälkeenpäin harmittaa, kun en ymmärtänyt antaa Lucasin sähköpostiosoitetta.No näin se homma etenee. Vaihdoimme paikkaa vielä uimalan parkkikselle ja kävimme Lucasin kanssa ottamassa vielä uuden tunnin uimasetin. Sitten suuntasimme kohti Stokista.

Tieto Oyj


Yö vietetiin suunitelmasta hieman poiketen ei sataman jonossa, koska siellä ainakin kylttien mukaan oli pysäköintikielto, vaan kadulla heti ulkopuolella. Sattuipas niin, että sama Tukholman toimisto, joka kuuluu siis aikaisemmalle työnantajalleni ja jossa olen pari kertaa vieraillut aikaisemmin töiden puitteissa sijaitsee kauden toisella puolella. Siinä näytti ainakin minun liikennekylttien lukutaidolla olevan  maksullinen parkki 9-17 ja torstaina 0-6 kokonaan kielletty. Mutta nythän oli siis ti-ke yö, joten tulkintani mukaan täysin sallittu. Näkemystäni vahvisti paikalla yöpyneet kaksi Suomalaista bussia, pari rekkaa ja yksi toinen asuntoauto. Juttelin asiasta satama-alueella olevien ruotsalaisten asuntoautoilijoiden kanssa ja he seurasivat minua myös sinne parkkiin. Lisäksi vielä aamulla perään oli ilmestynyt muutama muukin asuntoauto samalla asialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti