maanantai 27. heinäkuuta 2015

Censored

24.7.2015-26.7.2015


Kämppisten kesäsiirtola


Perjantai-aamupäivällä pakkasin tavarat ja pojat mukaan autoon ja suunistimme Riihimäelle hakemaan juna-asemalta kolme opiskeluaikaista kämppistäni. Tässä on oikeastaan siitä asti kun valmistuminen alkanut ihata pyritty vuosittain käymään mökillä porukalla ja nyt ajankohdaksi oli valitkoitunut tämä viikonloppu.

Siitä sitten pikkuhiljaa kiiruhdimme Lohjalle, jossa vanhempani ottivat lapset hoidettavaksi ja me suuntasimme kaupan kautta mökille. Lohjan Cittarissa törmättiin vielä vanhaan tuttuun, joka nykyään vaikuttaa Raaka-aineen laulajana 



Matka jatkui tästä Saaristen mökille jossa varsinaiset karekelomme vietettiin.

Mökkeilyhän on mukavaa, vaikka sää ei tänä vuonna erityisesti suosinut ja uimassa käyminen jopa saunasta oli edelleen kohtuu viileä kokemus. Muutoin koko viikonloppu meni kuten on tähänkin asti aina mennyt. Grillaten, pelaten lautapelejä, juoden hyviä oluita, saunoen ja  kerraten tapahtumia ja kuulumisia sekä läheltä että kaukaa. Ensi vuonna olisi kymmenvuotisjuhlakemut, joten täytynee alkaa pikkuhiljaa valmistautumaan.

Laiska petaaja


Tilaahan olisi ollut mökissäkin ja mökki varsin hulppeasti varusteltu ja kaikinpuolin muutenkin todella hyvä, mutta kun petaaja on laiska niin nukkui asuntoautossa valmiiksipedatussa sängyssä. Ja ainakin sai nukkua aamulla, ilman että valoisuus olisi herättänyt, kun pimennys kuitenkin asuntoautossa tuntuu toimivan melkoisen hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti