lauantai 18. heinäkuuta 2015

Daa da daa da

18.7.2015



Eilen oltiin Mikkelissä...


Tai no ei oikeataan aivan. Tai sinne päinkään. Kyseessä oli tämä päivä, eikä olla varsinaisesti edes Mikkelissä. Taitaa olla Kouvolaa. Entistä Suomenniemeä. Tukkisen mökillä. Hieno paikka ja mökkirakennusprojekti on jo hyvällä mallilla. Ranta oli lapsille todella kiva ja Lucas paineli uimaan oikeastaan vaatteet päällä. No vaatteet nyt oli kohtuu anteeksiantavat kastumista ajatellen, kun päällä ol Mumin oikein Barcelonasta tuomat FC Barcelonan paita ja sortsit. Toki samoja taitaa saada Hyvinkäältä vaikka Inter-sportista, mutta nämä on silti oikeasti ostettu jos ei Camp Noulta ( vai pitääkö sano Nou Campilta?), niin ainakin läheltä. Muisti ei enää näin keski-ikäisellä pelaa että, osaisi varmaksi sanoa mistä oli ostettu. Barcelonasta (Tai Jukka Loukiota mukaillen Barcenolasta) nyt kuitenkin.

Saunakin koeajettiin toki ja mukavat löytlyt tuli. Päälle paistettiin makkarat ja keitettiin pastat ja turistiin maailman menosta ja vanhemmuudesta.

Vinoparkissa


Nyt on auto jonkin verran parkkeerattu kenoon. Saa nähdä miten uni tulee. Alkovissa nukutaan toisin päin kuin normaalisti, pää kartturin puolella, että pää olisi ainakin ylämäen puolella.

Maisemat


Ajeltiin Lahteen ja Lahdesta Kouvolaan ja Kouvolasta kohti Mikkeliä. Siksi tuo Otsikko tuli mieleen. Tien numero taisi olla 15. Tuolla tiellä oli ainakin ihan kivoja järvimaisemia ja pari ihan kivan oloista pysähdyspaikkaa järven rannalla vaikka eväille ja pienelle pulahdukselle sään sitä vaatiessa.

...Huomenna en muista missä


Huomisesta ei ole vielä tietoa. Mikäs viikonpäivä nyt onkaan. :) Tarkoitus olisi tästä valua jollain aikataululla länteen päin Eveliina-Kummityttö/tätiä moikkaamaan ja siitä sitten jollain aikataululla etelään. Tai jotain. Keskiviikkona pitäisi käsittääkseni viimeeistään olla kotona. Katsotaan nyt miten miehistö ja Iran niska jaksaa. Ira sain niskaansa kinesioteippauksen lääkärillä ja lisäksi jotain relaxantteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti