sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Harri Hylje

1.7.2015


Sähköt jääkaappiin


Aamu alkoi ajolla Silja linen jonoon. Yö sujui ihan kohtalaisen rauhallisissa merkeissä. Laivan Check-inissä kysyin autoon sähköjä jääkaappia varten, koska ainakin Viikkarilla oli kaasun päällä pitäminen kiellettyä ja se onnistuikin. Ilmeisesti siitä syystä pääsimme laivaankin jotakuinkin ensimmäisenä.

Hytti


Poikkeuksena aikaisempiin päivälaivareissuihin olimme oikein varanneet hytinkin. Hytin kustannus oli muistaakseni luokkaa viisi euroa päivälaivalla, joten ei paljon mitään. Ira nukkui aamupäivästä ja minä kävin myöhemmin nukkumassa päiväunet, että jaksan vielä huristaa kotia kohti. 

HYPS


Eilen tuli myös tekstiviesti joltain mukavalta sedältä tai tädiltä joka kertoi seuraavaa:

"Teiltä jäi jalkapallo Jurmalaan. Nyt se tuli meidän matkassa Klaukkalaan. Haluatteko hakea sen?"jalkapallon kuva
Emme olleet edes huomanneet sen puuttumista, kun meillä oli toinenkin Hypsin pallo mukana. Unohtunut pallo oli tämänvuotinen Euroliigapallo, johon olo onneksemme siis kirjoitettu Lucasin nimi ja meidän puhelinnumerot.

Laivamatka


Laivamatka sujui siis muutoin varsin normaaleissa meiningeissä, eli lasten leikkipaikoilla ja visassa ja hieman shoppaillen. Tosin tax freessä käyntikin näin lasten kanssa aiheuttaa jonkin verran järjestelyitä, kun aikaisemmin se oli oikeastaan ainoa järkevä mitä laivalla saattoi tehdä. Nyt ehtii enää juosta läpi. 


Lojo


Matkalla ajattelinmme pysähtyä moikkaamaan vanhempiani ja mahdollisesti ruotsin sukulaisia, mutta ruotsin sukulaiset oli jo lähteneet ja vanhempani näkisin jo huomenna kuitenkin. Lisäksi Lucashan ilmoitti, että hän valvoo koko matkan, mutta oli unten mailla kun pääsimme tois puol jokkee. Ajoimme siis suoraan kotiin.

Kotona



Yritän saada kasaan vielä yhteenvedon koko matkasta. Tässä mittarinäkymä kotipihaan parkkeerauksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti