tiistai 21. heinäkuuta 2015

It's a man's bag!

20.7.2015

Aamu


Yöllä oli yllättävän viileä Tuurissa. Aamuyöstä jopa lämmitys olisi voinut olla paikallaan. Mutta kun aurinko nousi, niin päivä oli lämpimin mit minun kohdalle on tänä kesänä sattunut. En tiedä menikö virallinen helleraja tosin vieläkään rikki mutta auringon paiste teki päivästä kyllä ihan buenon. Miljoonativoli oli siis mukuloille ilmainen ja itse emme käyneet laitteissa. Kävin Vesan ruokakaupassa ostamassa jätskit ja vähän täydennystä jääkaappiin loppumatkalle.

Kävin tiskaamassa tiskit ja huomasin, että Vesa pihtailee lämpimässä veedessä tiskipaikalla. Oli muuten kädet aikakohmeessa kun vesi oli Suomen kesässä jäätävää eikä aamuaurinkokaan tuota paikkaa kauheasti vielä lämmittänyt. Sauna tosin olisi ollut jo aamusta tarjolla, mutta kun Lucas ei suostunut kaveriksi niin jäi käymättä.

Vesan matkaparkista jäi hieman kaksijakoinen fiilis. Tavallaan ihan siistin oloinen, mutta ylikansoitettu ja huoltorakennukset eivät olleet oikein riittävät väenpaljouteen nähden. Toisaalta hinta oli varsin huokea ollen 15 € per yö sisältäen sähkön. Hyviä puoliakin siis oli paljon

SA-int



Päivä vietettiin tivolissa ja välillä käytiin vielä Vesan kaupassakin. Ostin itselleni uuden "Mans bagin" jonka hinta oli viisi euroa, mutta sattui vielä olemaan viidenkymmenen prosentin alennuksessa. Kun Lucas ilmoitti haluavansa samanlaisen niin hain pojallekin. Eipä tuo paljoa kustantanut ja kokemuksesta nämä kyllä kestää kauan. Ensimmäinen mikä minulla oli  taisi olla yhdysvaltojen armeijan ylijäämää tai sitten brittien. Siitä kuitenkin aikojen saatossa lopulta hajosi kantohihna. SA-mallinen tuon korvasi ihan saatavuutensa takia ja se taisi päästä eläkkeelle kadottuaan jonnekin varastojen syövereihin. Matkoille ajattelin ostaa nyt tämmöisen asuntoautovarustukseen. Tuohon kun laittaa avaimet ja kännykän ketjulla kiinni niin pysyy tallessa. Tai ainakin tähän asti on pysynyt.

Yllätyksiä autosta



Tällainen yllätys löytyi autosta. Tätä ei myyjä mainostanut millään muotoa, joten en ollut ajatellutkaan että moinen autossa mahdollisesti olisi. Voi ollaa ettei tuo edellinen omistajakaan tuosta tiennyt, koska oli ostanut auton kuulemma Huutokaupat.comista ja meillä alkaa olla takana jo yhtä paljon kilometrejä kuin hänellä kahdessa kesässä. Eli kartturin penkki kääntyy asunto-osaanpäin. Yhden istumapaikan tämä tuo lisää, mutta käyttö näyttää kuinka paljon tuolla todellisuudessa on käyttöä. Televisiota olen suunitellut tuohon toiselle puolelle seinään, joten tästä tulee yksi hyvä katselupaikka lisää tarvittaessa. Vielä tänä kesänä tuota ei laitettane, mutta ensi kesän fudiskisoja ajatellen se lienee must, että kisat ei häritse loma-suunitelmia vaan voidaan integroida molemmat.

Ilta


Ilta vietettiin serkkuni Uulan kotona, vaikka Uula ei ollutkaan itse kotona. Eveliina kummityttöä ja Gabin kummitätiä olimme tapaamassa ja vaihdettiin puolin ja toisin synttärilahjoja. Yövyimme Uulan talon parkkipaikalla, josta aamulla jatketaan kohti uusia seikkailuja, Mutta se onkin taas eri tarina se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti