keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Lek Gott Vol. 2

26.6.2015




Toinen päivä


Kahden päivän lipuilla siis mentiin ja ensimmäinen päivä jäi vähän lyhyeksi. Toisaalta siinä illalla hoidettiin nuo vähäiset Legoland shopailut ja miniatyyrikaupunkien katselut. Tänään keskityttiin laitteisiin.


Illalla kun laitteet menivät kuudelta kiinni, matkasimme takaisin asuntoautolle ja teimme vielä purkkiraviooleja vai mitä olikaan ja minä lepäsin hieman ja lähdimme ajamaan kohti Köpistä.

Gabi 


Mitä ilmeisimmin safariautot. Ensin käytiin lentsikoissa ja sitten Gabi pyysi "Nunaan" Mutta Juna-asema olikin tuon Safariautojen vieressä. Junan lähtöä odotellessa olisi jo pitänyt päästä "pois" ja "ajamaan".



Lucas


Sammakkohyppylaite oli Lucasin lemppari. Lucas kävi lisäksi monessakin kastumalaitteessa ja uikkareiden unohduttua alushousuilla sellaisella leikkialueella, missä oli jos jonkinmoisia ruiskuja. Lucas kävi mys useamman kerran Linnajunassa. Mutta itse siis ilmoitti että sammakkohyppylaite oli paras. Kummitustalo oli vähän liian pelottava.


Minä ite


Ehdottomasti mieleen jäi laitteista ainoa mihin menin ihan itsekseni, johon Lucas ei vielä olisi pääsyt eli Ice pilots school. Ehkä viilein laite ikinä. Homma aloitetaan syöttämällä mikrosirukortti laitteeseen jossa oman riden saa kustomoida. Siinä syötetään koko, jonka jälkeen ilmeisesti valitaan miten rajusti laite heittelehtii ja lopuksi sitten erillaisista liikesarjoista. En tiedä onko tuo määrä vakio, mutta minä sain valita neljä erillaista liikesarjaa ja ihan summamutikassa. Tosin konehan sitten pyöritteli kuin pesukoneessa niin, ettei ole kyllä mitään muistikuvaa miten mentiin ja mihin suuntaan, joten voisi ajaa ihan samankin ohjelman läpi ja väittää että ihan erillailla oli.





Ira


Linnajuna oli eniten Iran mieleen. Ja "Lucasin katsominen vesijutussa."


Paikallinen aakkosasema


Matka yöltä keskeytettiin hieman puolenyön jälkeen hieman ennen Köpistä motarin varrella olevan ison huoltoaseman pihaan. Tässä oli oikein hyvä viettää yö. Leikkipaikkaa ei tosin ollut ulkona tähän aamulle lapsille, mutta ehkä ne on sitten helpompi mobilisoida. Muutoin paikalla olisi hampurilaisravintola joka nyt jäi testaamatta, koska täälläkin on melkoiset hinnat.  Tanska vaikuttaa näin turistin silmin vielä selvästi Suomeakin kalliimmalta maalta.

Travel plan huomiselle


Köpis ja siltaa pitkin Ruotsiin illemmalla. Siitä sitten kohti Stokista, sen mitä jaksaa ja huvittaa. Hieman ehkä säidenkin mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti