lauantai 13. heinäkuuta 2019

Suuri Seikkailu 2019 Episode 10, Aamufanfaari

13.7.2019


Aamufanfaari


Aamulla kuului kirkon tornista taas torvella soitettu aamufanfaari juuri minulle. Ihan kiva herätyshän tuo oli.



Aamu-uinti


Aamupalan jälkeen pojat halusivat jo uimaan. Näin siis tekivätkin. Tämän jälkeen käviemme vielä näköaikapaikalla ja pakkasimme tavart ja jatkoimme matkaa kohti pohjoista.

Mega


Matka jatkui varsin sujuvasti Kaunasiin asti, jossa yhtäkkiä jono tyssäsi totaalisesti. Onnena onnettomuudessa oli, että olimme valinneet ruokapaikaksi MEga nimisen kauppakeskuksen, joss olisi myös varmaan ruokakauppa, missä käytäisiin samalla. Ja sattui niin sopivasti, että pahin jono alkoi juuri siitä, missä oli myös uloskäynti motarilta tuonne kauppakeskukseen. Myöhemminkin olisi pääsyt motarilta, mutta Google ohjeisti tätä reittiä jonon takia. NYt oli puolestaan Googlesta siis hyötyä Hyvä Google!

Mahtava akvaario

Kauppakeskuksessa oli mahtavan kokoinen akvaario. Kauppakeskus oli muutenkin iso, mutta nyt ei ollut oikein muuhun aikaa, kuin syömiseen ja ruokakauppaan, johon siihenkin meni taas yhteensä kolmisen tuntia helposti. Pizzaa sai odottaa ravintolassa melkoisen kauan ja se oli jo toinen kokeilemamme ravintola, kun ensimmäisessä sanottiin suoraan, että keittiössä on tunnin jono.

Alemman kerroksen näkymä Akvaarioon

Ylemmän kerroksen näkymä akvaarioon


Symppaattinen leirintäalue


Yöpaikaksi valikoitui matkalta sopivassa paikassa ollut ja ihan mukavat arviot saanut leirintäalue. Nyt kun katselen tätä lappua, niin tässä lukee "Camper Place" Mini camping Sodo str. 3 Pajiesmeniai Pasvalys distr. LT-39449 Lithuania. Alueella pitäjät ovat tehneet paljon itse ja paikka on siis ilmeisesti vain tavallinen taho, jonka piharakennuksesta on tehty huoltotilat ja piha-alue muutettu leirintäalueeksi. Ilmapiiri on todella mukava ja omistajat olivat todella mukavia ja vastaanottivat innolla meidät uudet tulokkaat iltasella. Kaikesta jotenkin huokuu, että eivät tee tätä erityisesti rahan takia, vaan taitaa olla omistajille enemmänkin elämäntapa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti