keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Lahes

29.6.2019


Lahti Soccer


Aamulla herättiin Mukkulan kentän parkkipaikalta. Yö meni poikien kanssa ihan rauhallisesti, kun mopopojat olivat lähteneet. Aamulla oli parkkipaikalla vielä lähes tyhjää kun käytiin puskapissalla. Aamupalaa nautittiin katsellen ikkunasta kun pikku hiljaa alkoi valua pientä väkeä peliasusteissa ja tunnelma alkoi myös kohota. Sää vaikutti myös olevan suosiollinen.

Ennen ensimmäistä peliä Gabi halusi osallistua arpajaisiin. No voittoja tuli, mutta myös tappioita. Ei tullut valintaa siitä pöydästä, missä olisi ollut Ninjago-kortit mitkä olisi pitänyt saada. No aina ei voi voittaa ja kasvuahan se tämäkin.

Lucasin joukkueella meni ihan hyvin. Ensimmäisestä matsista tuli heti voitto. Toine matsi pättyi tiukkaan maalin tappioon värikkäiden vaiheiden jälkeen ja viimeisestä taisi tulla reipaampi tappio. Mutta mukavaa kuitenkin oli.

Päivän Pizza

Turnauksen jälkeen kävimme pizzalla Lahden keskustassa. Hieman tylsästi, mutta varman päälle pelaten valitsimme Koti-pizzan.Laatu oli kyllä sitä tasaisien varmaa koti-pizza laatua. Kävimme Lucasin kanssa myös vähän katselemassa mahdollisia uusia lenkkareita, jotka poika kuulemma tarvitsee. Ihan vielä ei ostettu, vaikka ihan pätevät pojan mielestä Stadiumissa olisikin ollut.

Messilään

Illaksi Lucasin parhaan ystävän perhe kutsui meidät heidän mökkinsä tienoille yöpymään. Parkkitilaa kuulemma oli heidän mökkinsä liepeillä ja niinhän se olikin. Kävelimme porukalla mäen alas ja Messilän uimarannalle. Matkalla nähtiin  vielä moni triatlonisti, josta syystä jouduimme myös ajamaan Messilään hieman kiertotietä. Lahdessa oli siis Triathlon kisat myös samana viikonloppuna. Tästä kuulin pari päivää sitten kun soittelin ja kyselin tuosta Lahden sataman "matkaparkista". Kertoivat että ei onnistu tänä viikonloppuna, kun tilat on varatttu triatlonisteille.

Uimarannalla kävikyllä kohtuullisen vilpoinen tuuli, mutta lasten kanssa kävin kyllä uimassa. Tästä valuimme sitten ylämäkeen takaisin asuntoautolle ja iltapalan kautta katsomaan naisten jalkapallon viimeisiä puolivälieräotteluita Yle-Areenasta. Tosin muistin vasta tuossa vaiheessa että ilmeisesti lauantai oli muuttanut pelien aikatauluja siten, että tosiaan matseja oli kaksi päivässä ja viimeinenkin pelattiin jo vähän aiemmin. Eli meni jälkilähetyksiksi ja vähän tuli kieltämättä kelailtua, että ehtisin vilaista molempia matseja edes jonkin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti