perjantai 28. kesäkuuta 2019

Laheen

28.6.2019


Lahti Soccer


Jalkapalloturnaus on tämänkertainen aihe. Lucasilla on siis tällä viikolla turnaus. Minulla alkoi loma. Piiiitkä kesäloma. Ira on jo lomaillut viikon, joten yhteistä aikaa meillä on kolme viikkoa. Suunitelmia on, mutta mitään varmaa ei vieläkään. Jonkun veden yli olisi tavoite ja siitä sitten katsotaan miten käy.

Mutta siis tämä viikonloppu menee Lucasin pelien tahdissa. Nyt tultiin Mukkulan kentän laidalle täksi yöksi poikien kanssa. Ira lähti Helsinkiin leffaan ja tulee huomenna jollain neuvoilla tänne. Tässä illanmittaan ollut muutama mopojen pärinäpoika tässä lähettelemässä omia vehkeitään, mikä on ollut vähän rauhatonta, mutta hiljentynyt pikkuhiljaa kuitenkin. Huomenna ollaan siis pelipaikoilla poikkeuksellisen hyvin ja hyvissä ajoin. Aamupalat pitää nauttia ja varusteet pukea. Sitten ollaan valmiit.


NaFua


Tunnelmaan ollaan virittäydytty Ylen jalkapallon naisten MM-kisojen tahdissa. Ylen kattaus on ollut varsin hyvä. Ehkä oan käsitykseni mukainen suurin ennakkosuosikki, eli USA voitti kisaisäntä Ranskan 3-1.  Samalla tässä itse kirjoittelin näitä päiväkirjamerkintöjä ja tein vielä hetken töitäkin. Josko sitä kohta voisi lopettaa loman tieltä.

Katuvalot


Huomasin juuri, että olen parkkeerannut varsin lähelle katuvaloa. Toivottavasti ei nyt hirveästi häiritse unia. Näyttäisi kuitenkin olevan päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti