perjantai 28. kesäkuuta 2019

Kotimatka

23.6.2019


Huomennakin vielä olisi vapaapäivä, mutta päätettiin että ajellaan tänään. Tai vapaapäivä ja vapaapäivä. Aamulla saan tehdä hieman töitä. Ei siinä mitään pari tuntia mennee helposti. Tuleepahan vähemmän miinustakin.

Päivä meni kuten muutkin päivät veneillessä eri veneillä ja pieniä puuhasteluja veneiden parissa. Kotimatkalle lähdettiin taas illansuussa ja ruuhkista ei tälläkään kertaa ollut tietoakaan. Kotimatkalla otettiin riski ja päästettiin pojat keskenään takapenkille. pojat tosin saivat katsoa kännykkää, mutta silti oli yllättävän rauhallista. Ehkä se tästä vielä paranee, kun lapset siis kasvaa. Aiemminhan ne on ollut kuskin hermojen takia ollut pakko erottaa. Toinen etupenkille toinen takapenkille. Sama myös henkilöautossa.

Takaisintulomatkalla tehtiin pysähdys taas perinteisesti Hummpilassa. Tällä kertaa käytiin kenkämaailmassa. En nyt ole ihan varma ostiko joku kenkiä, minä ostin hampurilaismaustetta, Poppamiestä. Testiin menee. Vaikea toki voittaa perinteistä Suola & Pippuri comboa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti