perjantai 28. kesäkuuta 2019

Aatto 2019

21.6.2019


Syy miksi mökille mentiin asuntoautolla oli aika pitkälti siinä, että mökki on kooltaan sen verran rajoittunut, että jos Kaisa tulee perheineen ja vanhempani, niin nukkumapaikkoja ei oikein tahdo kaikille riittää. Toki lapset voi kohta törkätä vaikka telttaankin. Mutta onhan tämä vielä helpompi ratkaisu, kun sängyt on valmiina. Ei tarvitse kuin valua nukkumapaikoille, niin homma on valmis. Periaatteessa tavaratkin voisi olla paremmassa järjestyksessä autossa, mutta ainakin nyt suuri osa asusteista oli kuitenkin laukuissa tuotu autoon ja autossa nuo laukut on vähän tiellä. Pakkaus on nyt vain tehty niin nopeasti, eikä ole tehty sellaista asuntoautovarustelua tälle kesälle ainakaan vielä, että vaatteita olisi parin päivän reissulle autossa, eikä tarvitsisi ottaa kuin ruoat ja vesi.

Venehommia


Aattona puuhastelin moottoriveneen kimpussa. Veneen olin maalannut pohjasta edellisellä reissulla ja nyt oli moottorin pienimuotoisen huollon aika. Eli vaihteistoöljyt meni vaihtoon. Sitten piti vielä tuo möhkäle saada asennettua veneen perään. Iso oli homma, mutta lopulta onnistui.Ei lähtenyt ensimmäisellä nykäisyllä, mutta ei tarvinnut kymmentä kertaa nykiä, niin käynnissä oli. Ja siitä eteenpäin lähti käyntiin helposti ainakin vanhaan Mercuryyn verrattuna. Tehoa vaan on edelleen liikaa.

Sauna


Sauna oli lämmin pitkään ja uinti-intoa riitti lapsilla. Lucas ja Eeva uivat vaikka kuinka, mutta Gabi tällä kertaa oli sitä mieltä, että kylmää on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti