perjantai 7. kesäkuuta 2019

Sataa sataa ropisee....

24.-26.5.2019


Mökille vie yöpyjän tie

No mökkiasuntovaunuyöpymine 2019.1 suoritettu. ja toki heti perään 2019.2. Perjantaina mentiin mökille ja kun alustava suunitelma oli, että paikalle tulisi Maria-serkku perheineen, niin tilaa majatalossa ei olisi kaikille riittänyt. Joten käsky kävi, että tuokaa omat makuupaikat ja näin teimme. Lopulta kelit toki olivat sen verran ikävät, että Maria siirsi reissuaan hamaan tulevaisuuteen. Olisi ollut toki kiva nähdä, mutta ehkä ensi kerralla. 

Pirkkalan koukku

Matka suoritettiin himean pidempää reittiä Pirkkalan kautta. Koppasimme Eevan mukaan kyytiin ja suuuntasimme Sääksjärvelle.Matkalla pysähdyimme vielä herkkutankkaukselle Kiukaisten ABC:lle. Risteyksessä tuli vastaan varin hieno Flair teliakselilla. Sitä ikäluokkaa, mitä nyt on haaveissa. Yritin viittoilla vastaantulevalle, että vaihdetaanko ja siitä päätellen, että viittoi takaisin taisi olla myötämielinen ehdotukselle. Harmiksi vain ehti kadota ennen kuin sain auton käännettyä ympäri.

Sataa ja sataa ja sataa ja sataa...


Otettiin irti se mitä tuossa keleissä oli otettavissa. Eli oikeastaaan lähes jatkuvasta sateesta huolimatta mökkeiltiin minkä mökkeilimme. Saunottiin ahkerasti ja käytiin uimassa. Lucas ja Eeva uivat jo lähes loputtomiin, vaikka mieletäni vesi oli vielä aika chilliä. Gabi tyytyi polvien kasteluun. Minä kävin pulahtamassa, mutta that's it.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti