perjantai 5. heinäkuuta 2019

Suuri Seikkailu 2019 Episode 1, Helsinkiin.

4.7.2019


Kesäloman asuntoautoseikkailukohteeksi on tänä vuonna valikoitunut edestaikaisin Baltiassa. Eli lähtö on huomenna aamulla Helsingistä Tallinnaan ja paluu aikanaan Tallinnasta Helsinkiin. Iltapäivällä kävimme juhlistamassa Sibeliuksen kotona Ainolassa, vielä perinteisemmällä autolla.



Syy miksi starttaamme ulkomaille vasta nyt oli Lucasin parhaan kaverin Eemlin syntymäpäiväkemut, jotka vietetiin illalla. Sitä ei tohdittu missata joten sopivaksi lähtöajankohdaksi valikoitui huomisaamu. Aamun ensimmäisellä punavalkoisella veneellä on meno edessä, mutta tänään ajettiin vielä Katajanokalle anopille, iltapalapannukakuille.

Yö vieteettiin "puskassa" osoitteessa Katajanokanranta jotain. Siten että aamulla herätessä käänetään vaan kaikki vasemapaan ja käännytään suoraan lähtöselvitysjonoon. Aamupalat nautitaan sitten jonossa.

Matkaa ei siis vielä tänään kertynyt kovinkaan huimasti, mutta ensimmäinen yö tulee jo vietettyä autossa. Saa nähdä kuinka levotonta, on kun ainakin tässä alkuyöstä on varsin rauhatonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti