keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Lataamaan

2.7.2019

Kotimatka

Aamulla heräiltiin ja turistiin viimeiset turinat, jonka jälkeen Juha (nimi muutetu) lähti isommalle kirkolle uusimaan passia ja syömään Kebabia. Meillä puolestaan oli aika lähteä kotia kohti. Jo kuukauden takaisesta reissusta kokeneina Kouvolankävijöinä valitsimme toisne reitin kuin tullessamme ja menimme siis Kouvolan kautta. Pysähdyimme kauppakeskus Veturiin syömään ja samalla kävimme Bduget sportissa. Reissu oli tavallaan hyvä tavallaan tyyris. Ostin saman tien kolmet kengät, kun sattuivat sopimaan ja lisäksi ostettiin myös Gabille kengät ja Lucasille menomatkalla Intersportista ostettuihin kenkiin uudet helpommat nauhat.

Muistin myös, ettäLucas on valitellut että uimalasit eivät enää pidä vettä ja omanikin oli heikossa kunnossa, niin katsoimme uimalasiosaston ja ihan hyvät löytyi molemmille. Itseasiassa ihan samat mallit, eli kahdet samanlaiset ostetiiin. Maksoi 12 euroa kappale, eli ei paha. Olivat jossain alennuksessakin. Lisäksi ostin pinon sukkia ja pari alushousut ajatellen tulevaa Euroopan matkaa, niin ei tarvitse siellä stressata.

Matkall pysähdyttiin vielä tälläkin reissulla tuossa Kouvolan jälkeen paikassa missä on Pentikin tehtaan myymälä. Takapihalta löytyy lapsille vuohia ja kanoja pällisteltäväksi. Vaimo viihtyy Pentikillä.



Kotiin ehdimme illaksi katsomaan kuinka Amerikkalaiset nuijivat Englannin naisten MM-välierässä. Tavoite on kyllä olla ulkomailla finaalin aikana, joten saa nähdä miten sen suhteen käy, Ei taida näkyä Yle-areena ainakaan kaikilta osin baltiassa, jonne olisi tavoite, ilman VPN:ää. Olisi minulla tuolla vuoden tilaus Freedomeen. Ehkä pitää aktivoida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti