keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Lahest

30.6.2019

Lahti Soccer

Herätys oli tosiaan messilän rinteissä ja keli oli jo aamusta mahtava. Kävin pienoisella aamukävelyllä rinteessä ja siellä oli jo seiskalta pari kuntoilijaa juoksemassa mäkeä ylös alas.

Meillä puolestaan tavoite, oli päästä parkkipaikalle, siten että saataisiin taas hyvä parkkipaikka. Ensimmäiset matsit alkoi 10:30, jolloin myös Lucasin joukkueella oli peli. Ajatuksena oli, että ajamme tuonne parkkikselle taas syömään aamupalat, niin olemme myös ajoissa ja samahan tuo on syömmekö aamupalan ennen vai jälkeen tuon automatkan. No saimme taas valita lähes tyhjästä parkkipaikasta, vaikke tällä kertaa emme ihan ensimmäisiä olleetkaan. Mutta saman ruudun otimme kuin edellisenäkin päivänä. Hyvä tukikohta siis päivän aktiviteetteihin. Lyhyt matka varustehuoltoon ja vaikka pineen lepoon.




Scoottausta ja leikkipaikkaa


Ensimmäisen matsin sain katsoa, mutta sitten olin luvannut Gabille, että käydään katsomassa leikkipaikat, jotka ilmeisesti Mukkulan koulun (?) kupeessa oli. Gabi tykkäsi toki ja kun siinä oli vielä scoottipaikka, niin Gabi lainasi Lucasin Scoottia ja kävimme scoottailemassa. Lucaskin kävi pelien välissä hieman scoottaamassa.


edellisenä päivänä ruokailu jäi oikeastaan väliin päivällä, kun Gabin kanssa syttyi sota, eikä ollut mitään mahdollisuutta tehdä tuota ruokaa. Sunnuntaina keitimme vettä ja teimme niistä sitten noodelit.

Mitäs sitten?

Sunnutaian heräsi ajatus siitä, että kun Eemelillä on synttärit parin päivän päästä, niin ei vielä voida oikein lähteä ulkomaillekkaan, että Lucas pääsee juhliin, niin mitä tekisimme. Muisitn että olin jutellut Juhan(nimi muutettu) kanssa siitä, että kun ovat tulleet Ameriikoista kesäksi Suomeen mökilleen, niin menisimme moikkaamaan. Niinpä viestiteltiin ja soiteltiin ja tehtiin suunitelma, että matkaamme heidän mökilleen. Turnauksen jälkeen siis pakkasimme tavarat ja lähdimme ajelemaan kohti Juhan (nimi muutetu) mökille.

Lenkkaripäivitys

Matkalla mökille piti pysähtyä vielä katsomaan Lucasille niitä lenkkareita ja ihan hyvät löydettiinkin. Niken hienot sinset lenkkarit puoleen hintaan kelpasi pojalle, ehkä osittain siksi, että värit olivat samat kuin Hypsin peliasussa. Mutta samahan tuo on mikä se syy on, kunhan kelpaavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti