maanantai 17. heinäkuuta 2017

Juhlapäivä

14.7.2017 Perjantai, Gabin perjantai


Happy birthday to you Gabi.


Aloitimme aamun syntymäpäivälauluilla ja lahjojen jakamisella. Poika avasikin lahjojaan oikein innokkaana ja tuntuivat olevan kovasti toivottuja. Lahjaksi saaatu Hulk-puku oli heti käytössä ja Cars 3 autot tietenkin olivat kaiken huippua.

Aamiainen


Aamiainen nautittiin vielä vieraiden kanssa, ennen kuin he jatkoivat kohti Tukholmaa autolautalleen ja me jatkaisimme kohti Skara Sommarlandia.


Skara Sommarland


Kirjauduimme ulos ja ajoimme auton Skara Sommarlandin parkkikselle, ettei tarvitsisi kesken päivää ryhtyä näihin operointeihin.

Gabin päivä sujuikin varsin mukavissa merkeissä ja vauhtia ja vettä piisasi. Sääkin oli todella hyvä. Ehkä vain liiankin hyvä. Nyt tuntuu kiristävän iho paristakin paikasta ja pientä palamista on saattanut päästä tapahtumaan.

Autoiluhommat oli lapsista ne ehkä parhaat. Lucasin kanssa kierrettiin myös pari vuoristorataa ja monta muuta laitetta, sekä tietenkin vesipuisto. Tuulista oli välillä, josta syystä auringonpaisteesta huolimatta märkänä tuntui hieman viileältä. Kelit oli silti mitä mainioimmat.

Vesihiihtopaikalla katsastelin yrittäjiä ja noin paristakymmenestä yrittäjästä ainoastaan yksi joka meni sellaisella polvilaudalla selvisi enemmän kuin kymmenen metriä. Lähtö vaikuttaa hyvin vaikealta tuolla naruradalla. Perinteisellä tavalla veneen perässä tuo ei niin mahdottoman vaikeaa tuo lähtö kuitenkaan ole.

Seuraava seikkailu


Skarasta oli tarkoitus jatkaa takaisin Karlskogaan moikkaamaan Jonathan serkkua Jaanan ja Mikaelin luokse, mutta matkaan päästyämme alkoi autossa palaa ylikuumenemisesta varoittava valo. Ajoimme pienen kylän ICAn parkkikselle ja soitin Falckille, josta olin ottanut keväällä tieturvan.  Puoleen tuntiin ei ensiksi tapahtunut mitään. Tai varmaan tapahtui jotain, mutta minulle se ei näkynyt. Soitin sitten perään ja lupasi hoitaa asiaa eteenpäin ruotsissa, josta minuun piti olla yhteydessä. Toisen soiton jälkeen melko pian soittikin hinaajamies, eli ei kukaan Falckin keskuksesta jota odotin.

Hinaaja saapui paikalle kuten oli luvannut ja tarkasteli autoa hetkosen ja sanoi, että autolla uskaltaa hänen mielestään kyllä ajaa. Kun lämpömittari kuitenkin oli koko ajan pysynyt normaaleissa lukemissa vaikka varoitusvalo syttyykin. Käski seurata lämpöjä ja kuulostella moottoria jos jotain muutosta tapahtuu äänessä.

Käännös huonompaan suuntaan...


No en tiedä muuttuiko ääni vai olenko vainoharhainen, mutta juuri kun olimme kääntymässä Kristinehamnista kohti Karlskogaa alkoi mielestäni ääni muuttua ja ajoin ensimmäiselle levähdyspaikalle mikä E18 tiellä tuli vastaan, eli aika lähellä risteystä. Tässä tätä nyt sitten kirjoittelen ennen kuin yritän saada unenpäästä kiinni. Tässä on taas soiteltu Falckin kanssa ja sovittu että aamuun asti ollaan nyt ainakin tässä. Omasta aloitteestani, kun en nyt koe mitään korjaamon kolkkoa pihaa sen turvallisemmaksi enkä koe hotelliin muuttamista jo valmiiksi nukkuvien lasten kanssa sen helpommaksi vaihtoehdoksi. Eli tässä ollaan omine peteinemme ja huomenna aamulla tarkastellaan tilannetta.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti