maanantai 3. heinäkuuta 2017

Hyväksytty

Käkkäri


Olipahan hermot kovilla, kun vein auton katsastukseen. Käsijarrun olin vienyt korjattavaksi, koska vanha ei enää tuntunut pitävän, eikä siitä tosiaan kuukausi sitten katsastusmieskään tykännyt. No korjaamolta kun kotiuduin viime viikolla maanantai-iltasella niin eipä ottanut käsijarru edes sitä mitä oli aikaisemmin ottanut. Vaihdettu kuitenkin oli jarrukengät ja piti olla säädetty kohdalleen. No ei muuta kuin tiistai-aamusta kyselemään, että mikähän mahtaa olla homman nimi. Torstaina lupasivat ehtiä katsomaan. Tulin sitten takaisin Mäntyharjulta kaverin mökiltä tuomaan autoa huoltoon torstaiksi, mutta eipä tapahtunut torstaina, eikä vielä perjantainakaan mitään. Tai tostaina oli tapahtunut sen verran että olivat tilanneet uuden vaijerin taakse. Vanha oli kuulemma venynyt, eikä siinä riittänyt enää säätövara. En tiedä pitäisikö metallivaijerin venyä? No perjantainakaan tosiaan iltasella ei ollut vielä keritty ottaa työn alle, vaikka olin kertonut, että minulla on varattu aika katsastukseen maanantai aamupäivästä. No lupasivat sitten ottaa maanantai aamusta työn alle.

No aamusellahan tuota työstivät kun menin puoli tuntia ennen sovittua katsastusaikaa hakemaan autoa. No ei ollut valmista ja myöhästyinkin katsastuksesta jonkin verran. Aivan totaalisen vakuuttunut en ollut myöskään käsijarrusta vieläkään. Ja eihän se vielä valmis näemmä ollutkaan. Korjauskehotusta tuli edelleen. En nyt tiedä mihin tuon veisin korjattavaksi kun näemmä tuolla ei osata ja oma osaaminenkaan ei taida antaa myöten. Hyviä neuvoja olen kyllä saanut Karavaanari.org keskustelupalstalta ja ehkä asia jotenkin sitä kautta selviää.

Mutta joka tapauksessa autolla saa nyt ainakin hetken ajaa. Takajouset on kyllä työlistalla edelleen myös.

Asunto-osa

Nyt kun auto siis muutoin on laillinen ajella, niin asunto-osassa on vielä fiksailtavaaa. Näyttää että vedet eivät nyt ehdi toivottavasti tulevallle kesälomareissulle valmistua, koska vanhat letkut ovat pahasti paikoin hapertuneet ja vaativat pientä uusimista. Akku pitäisi saada paikalleen kunhan ymmärrän kummin päin se tuohon tulee laittaa. Kuvan olin toki ottanut syksyllä kun irrotin, mutta kun kännykkä on jouduttu uudelleenasentamaan eikä koneelta eikä tästä blogistakaan tunnut tuota kuvaa  löytyvän, niin on vähän epäselvää kummin päin tuo pitää laittaa.

Sitten olisikin asenneltavana koekäyttöön kiinasta tilatut ledilamput. Saapa nähdä kestävätkö lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti