lauantai 11. heinäkuuta 2020

Suuri Seikkailu 2019 Episode 13, Nämähän puuttuu Sensuuri iskenyt?!

16.7.2019

Mitähän lie tapahtunut, kun kaksi viimeistä päivää ei näykkään täällä?

No kirjoitan näin seuraavan kesäloman aikana sitten loppuun sen mitä muistan. Eli Pärnusta ajoimme Tallinnaa kohti ja jäimme Leirintäalueelle johonkin Tallinnan naapurikaupunkiin siihen Pärnusta tultaessa. Kaivelen vielä jostain tuon leirintäalueen nimen ja laitan tänne. Ihan siisti aluea ja parin kilsan kävelymatkan päässä oli juna-asema josta päästi Tallinnaan.

Wanha kaupunki

Junalla näppärästi Tallinnaan iltapäiväksi ja illaksi ja kävimme vanhassa kaupungissa syömässä. Itse En ollutkaan aikaisemmin käynyt Tallinnnan vanhassa kaupungissa, kuin jossain porteilla. En Tallinassa muutoinkaan ole käynyt kovin usein. Kerran vaimoni silloisen pomon viiskymmentävuotisjuhlilla, jolloin kävimme juuri noilla porteilla. Hääjuomaostoksilla, jolloin ajoin autolla jonnekin laitakaupungille kai Prismaan? Ja kaksi kertaa asuntoautolla, niin että on ajettu satamasta mahdollisimman nopeasti ulos kaupungista.

Vanha kaupunki kostautuikin itseasiassa nopeasti katsottuna hienoimmaksi Baltiassa, mutta toisaalta myös hintataso yllätti. Ihan Helsingin ytimen hinnoissa oli ruoat ja tavarat. Pienistä mummoista pienien mummojen sisällä joutui myös maksamaan aika maltaita. Jotenkin tulee kyllä De-Ja Vuta kun näitä kirjoittelen. Ihan kuin olisin kirjoittanut näistä asioista vuosi sitten. Missähän lienee kirjoitukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti