lauantai 11. heinäkuuta 2020

Suuri Seikkailu 2019 Episode 14, Nämähän puuttuu Sensuuri iskenyt?! vol 2.

17.7.2019


Takaisin kotiin. Laiva lähti vasta iltapäivällä, joten aamupuuhien jälkeen ajeltiin kohti Tallinnaa ja vain ostoksille ja johonkin mihin saa auton parkkiin. Uusi kauppakeskus oli keskustan liepeillä, nimeltään Mall of Tallinn. Eli taitaa olla Triplan isoveli. Itseasiassa tuola ei ollut oikein mitään muuta mielenkiintoista, kuin yksi lelukauppa ja elokuvateatteri ja elokuviin ei nyt ollut aikaa. Naapurissa oli jokin vanhempi kauppakeskus, joka itseasiassa osoittautui paljon paremmaksi ainakin minun valikoimiin.

No mitä muuta?


Laiva ostoksia vähän kotiin ja tuliaisiksi kämppisten kesäviikonloppuun ja kotimatka. Laivamatkan toki huipensi se, että törmättiin sattumalta kun oltiin menossa autokannelle Saara-serkkuun ja tyttäreensä Aadaan. (Muistaakseni mukana oli Aada, eikä Tilda, jos meni väärin syytän sitä onnetonta yhteensattumaa, ettei tämä tarina ollutkaan netissä, vaikka olisi pitänyt olla)

Ostin laivalta myös lompakon. Semmoisen Secridin kilpailijna. Joku ranskalainen. Laatu on osoittautunut todella kehnokis näin vuodenk käyttökokemuksella. Luukkua kiinni pitävät magneetit irtosivat kuuakduen käytön jälkeen jo liimauksesta. Olin yhteydessä valmistajaan, joka lähinnä myös käyttäytyi ylimielisesti. Ei mitään hyvää sanottavaa. Ostin Secridin perään Forumista.

Matka kotiin ja auto seisontaan. Nähdään taas joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti