torstai 27. elokuuta 2020

Mökille mustikkaan

24-26.7.2020

Lomasession viimeinen veto

Vielä kun oli tätä lomapätkää minulla jäljellä niin poikien kanssa lähdettiin käymään mökillä. Keräsimme mustikoita ja saunoimme, koska keli ei ollut mikään kaikista lämpimin. Mökkiä sai hieman jo lämmitelläkin. Nukuimme autossa parkkipaikalla, koska oli mukava testata uutta asuntoautoa ja lisäksi silloin selviää myös mökissä vähemmällä siivouksella ja petien petaamisilla. Päivät oltiinkin melko pitkälle sitten pihalla ja saunaa lämmittämässä. Kaisa, Jani ja Eeva kävivät myös mustikoimassa ja saunomassa.  Muistikoita keräsin suoraan rasioihin ja auton pakkaseen, josta ne siirrettiin kotimatkan jälkeen suoraan kotipakastimeen.

Tuut tuut

Kotimatkalla poikkesimmen vihdoinkin katsomaan museorautatietä onkoha tuo nyt sitten Urjalassa. Helsingistä päin kun tullaan Forssan ohi tulee se pitkä suora jossa on lentokoneiden varalaskukenttä (kai) ja heti sen jälkeen peltoaukea, josta kääntyy etelään päin tie. Kesäkahvila oli valitettavasti jo kiinni, joten pulla ja jätskit jouduttiin ostamaan Forssan ABC:lta. Junia katseltiin, kun ei parempaakaan opastusta mistään saatu. Museokortti olisi ollut, mutta en sitä kenellekkään siis pystynyt näyttämään.

Saaren kansanpuisto

Kotimatkalla vielä poikettiin hyväksi todetulla uimarannalla Saaren kansanpuistossa. Gabi teki taas hyppykorkeusennätyksensä. Hyppäsi alimmalta telineeltä, eli oman arvion mukaan noin puolestatoista metrisät. Voi olla vähän allekin. Näin sii ilman mitään kellukevarusteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti