torstai 27. elokuuta 2020

Coronaseikkailu Episode X Paluumatka tuplarengastuksella

 20.7.2020

Kotia kohti

Aamupäivästä käytiin vielä uimassa ja pulikoimassa ja sitten alkoi tämän lomareissun kotimatka.  Kotimatkalla pyrähdimme Iitissä hakemassa vielä 4/6 talvirenkaista kyytiin ja 2/6 jätettiin vanhaan asuntoautoon, joka olisi tarkoitus hakea kun vain kyyti löytyy. Sen suurempia tapahtumia tämä päivä ei sinänsä sisältänyt. Syötiin jääkaappia tyhjäksi siinä onnistumatta ja pysähdyttiin Kouvolan Veturissa myöskin syömään. Köröttelimme pikku hiljaa tällä kertaa Lahden motaria Mäntsälän kautta.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin myös tämä kesälomareissu. Tapahtumia oli vaikka millä mitalla ja yksi todella iso yllättävä käänne joka tulee näkymään pitkään seuraavissakin reissuissa.

Muutoksia Bloggerissa

Näemmä ainakin Bloggerin kirjoittajan näkemä käyttöliittymä on päivittynyt melkoisesti. Menee hetki päivittää myös mieli. Ensialkuun huomaan itselläni selkeää muutosvastarintaa. Jospa tästä nyt kuitenkin pääsisi yli. Ensin jopa etsin tuota vanhan ulkoasun palauttamista. Tuo olisi mahdollista ilmeisesti syyskuuhun saakka, mutta jos käsitin oikein, niin pakotettuna tulee sitten kuitenkin, joten ehkä rimpuilu on turhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti