torstai 27. elokuuta 2020

Tankki täyteen

 

Otin nyt jonkin Tankki täyteen sarjan kohtauksen ihan summa mutikassa Youtubesta. Yle Areenasta löytää enemmän niille, jotka kiinnostuu.

22.8.2020

Edelliseen postaukseen viitaten, nyt täytettiin tankki. Matkaa oli taitettu 708,2 km mittarin mukaan ja tankkiin upposi dieseliä 78,35 litraa pumpun mukaan. Tämä tekee noin 11,06 litraa /100 km. Eli ainakin tällä kertaa näytti olevan kulunut aika lailla samaa mittaluokkaa kuin vanhemmallakin autolla ajaessa kului, mikä oli positiivinen yllätys.

Mihin mennään?

Matka suuntautui siis tällä kertaa Seinäjoelle kummityttöni Eveliinan, joka on myös Gabin kummitäti, lapsen kastajaisiin. Alun perin oli tarkoitus lähteä jo perjantaina ja ajella moikkaamaan Petteriä Vaasaan ja sieltä sitten sunnuntaiksi Seinäjoelle, mutta suunnitelmiin tuli muutos ja oli lähellä, ettei olisi lähdetty lainkaan, kun Lucasilla oli omituista yskää viikolla ja kertoi myös kurkkukivusta. Näin korona-aikaan kun pitää olla varovainen. Asiasta raportoitiin Eveliinalle, ja sovimme, että emme tulekaan, mutta sitten kutsua muutettiinkin, kun Lucaskin kovaa vauhtia parantui, että voimme tullakin kunhan pidämme maskeja naamalla. No lauantaina lähdimme Gabin kanssa matkaan. Olin ajatellut, että Kuortaneen urheiluopistolla voisi yöpyä. Tampereella söimme ja suoritimme tuon tankkauksen, jonka jälkeen lähdimme ajelemaan Kurua ja Virtoja kohti, kun hetken mielijohteesta päätin muuttaa suunnitelmaa. Koko päivä oli hieman ikävää keliä ja alun perin olin ajatellut, että Kuortaneella olisi kiva nauttia uimarannasta. Nyt sitä ei siis ollut tarjolla, niin päätimme ajella Ikaalisten kylpylälle.

Kylpemään

Auto parkkeerattiin pihalle. Tarjolla olisi ollut oikein matkaparkkiakin, mutta parkkipaikat oli huonompia, vaikka niissä olisikin saanut sähkön. Ja ennen kaikkea maksullisia. Varmistin kylpylästä ja kertoivat siellä että saa kyllä parkkeerata, eikä ole aikarajoituksiakaan. Siis päätimme yöpyä rannan tuntumassa. Pakkasimme uikkarit ja pyyhkeet ja menimme kylpylään saunomaan, uimaan ja vesiliukumaan. Mukavaa oli ja sen jälkeen vielä söimme iltapalan ja viritimme takasänkyyn leffateatterin iPadista ja langattomasta kaiuttimesta. Katsoimme Wallace ja Grommit: Kanin kirous elokuvan. Paikoitellen oli Gabin mielestä melkoisen jännä ja jopa pelottavakin, mutta lopulta kyllä kehui kovasti. Illalla oli vielä melkoinen ukkonen ja pari kertaa yritin napata kuvan parkkipaikastamme, mutta vesisade kasteli kummallakin kerralla yltyen yhtäkkiä uudestaan. Jonkin kuvan sain kuitenkin räppäistyäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti