lauantai 8. elokuuta 2015

Thousand thanks

6.8.2015


Iso käsi


Kirjoittelen tätä itseasiassa lauantai-aamusta, mutta huomasin juuri että nyt on kävijöit ollut tasan tuhat. En tiedä kuinka monta niistä on omia käyntejä, varmaan valtaosa. Kiitos kuitenkin kaikille yhdessä ja erikseen, jotka ovat jotain näitä höpinöitä jaksanut lukea.

Audi kulkee


Torstai ole hieman poikkeava asuntoautopäivä. Eli auto jäi poikien kanssa mökille ja lainasin vanhempien Audia ja ajoin edes takaisin Hyvinkäälle. Syynä oli TE-toimistossa järjestetty tilaisuus jossa oli Suomen lämpöikkuna esittäytymässä ja jonkin sortin rekrytointikamppanja heillä oli käynnissä. Kävin siis haistelemassa vähän tuulia, josko sitä alkaisi lähitulevaisuudessa myymään ikkunoita.

Sinänsä tilaisuus oli sekä pettymys, että positiivinen kokemus. Positiivinen siinä mielessä, että kuulosti ihan mielenkiintoiselta ja kaikki halukkaat saivat henkilökohtaisen keskusteluajan. Ja negatiivinen siinä mielessä, että tilaisuudessa oli vain nopea esittely. Varatut ajat oli vasta ensi maantaille. Eli karrikoidusti ajoin neljä tuntia autoa puolen tunnin yritysesittelyn ja puhelinnumeron antamisen takia. Toki lopullinen panos/hyötysuhde selviää sitten tulevaisuudessa. Voihan hyvin olla että tuolla kylvettiin siemen johonkin paljon mukavampaan.

Aamulla piti herätä kuudelta. Otin vielä päikkärit varmuuden vuoksi ennen takaisin ajelua, ettei ala automatkalla väsyttämään. Audissa kun ei kuitenkaan ole sitä sänkyäkään mukana, mikä Cloussa tulee. Tämä on muuten ollut sellainen etu, mitä ei itse ollut aikaisemmin tajunnut edes ajatella. Pari kertaa tuolla Itämeren kiertoajelulla tuli tehtyä niin, että pysähdyttiin ja otin vain hieman lepoa. Nukahdin tai en kuitenkin taas jaksoi paljon paremmin ajaa. Samalla vaimo sitten mahdollisesti kävi kaupassa tai suoriteltiin jotain muuta huoltotoimenpiteitä.

Mökkeilyä


Illalla alkoi taas sääkin parantua huomattavasti ja uimavedet lämmitä uudestaan. Saunaa, uimista, makkaranpaistoa. Niistähän ne hyvä mökkireissut on tehty. Pojilla oli minun poissaollessa vielä Eevaserkku kaverina mukana menossa, joten varmasti on jotain mukavia kesämuistoja saatu aikaiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti