tiistai 25. elokuuta 2015

Beach Boys

24.8.2015



Täytyy kyllä myöntää, että Beach boys ei koskaan ole kuulunut niihin omiin ykkössuosikkeihin. Moni biisi on kyllä varsin tuttu, mutta jotenkin liitän kaikki johonkin leffaan. Aikapaljonhan näitä tuntuu olevan amerikkalaisissa ja juurikin kun on kesästä puhe. Mutta pakkohan tähän oli joku näistä postata ja ehkä tämä oli se joka itselle ensimmäisenä Beach boysista tulee mieleen, Surffimusiikista
tosin tulee mieleen ensimmäisenä itselläni Wipe out. Jotenkin myös tämän biisin yhdistän legendaariseen California Gamesiin vanhalla commodore kuusnepalla, mutta tämä taitaa olla väärä muistikuva ainakin hyvin nopealla googlettamisella.


Ja tästä biisistä toki tulee mieleen sitten tämmöinen johon joskus törmäsin vuosia sitten netissä. Tässä pääosassa rumpali


Näitähän löytyy toki lisääkin ja laitetaan nyt kerta kiellon päälle


Sääksi


No joka tapauksella rannalla oltiin siis käytännössä koko päivä. Aamupalan jälkeen leikittiin ensin hieman leikkipaikalla, tai "peikkopaikalla" kuten Gabilla on tapana sanoa. Siitä sitten Sääksin rannalle, joka on todella pitkä ja vaikka joskus tuolla on ihan ruuhkassakin ollut, niin todellisuudessa sieltä ei tila lopu kesken. Ihmiset pakkautuvat pääasiassa sinne yleisen uimarannan päätyyn, joka pohjaltaan todellisuudessa onkin todella paljon parempi. Siellä on pelkästään hiekka pohjassa, jos menee laitureiden oikealle puolelle. Vasemmalla puolella alkaa tulla pienempiä kiviä, jotka vain kasvavat mitä pidemmälle pääsee ja lopulta tuolla SFC alueen edessä tuo veden rajasta eteenpäin oleva kymmenen metriä ei ole mitään erityistä herkkua. Sitten tuo pohja helpottaa hieman. Mutta tosiaan jos vähän näkee vaivaa kävelymatkalla, niin pääsee kyllä uimaan todella hienopohjaiseen isoon lähdejärveen. Suosittelen tätä kaikille. Myös fasiliteetit on rannalla kunnossa. Ehdottomasti yksi parhaista uimarannoista, jos vaan väkimäärä ei haittaa.

SFC alue


Sääksen SFC alue, oli kiva ja sympaattinen. Ei mitenkään viimeisen päälle vaan juurikin selvästi sellainen yhdessä tehty. Valittamista ei ole ja paikka mihin auto saatiin oli varsin hieno, lähellä huoltorakennuksia, leikkipaikkaa ja käytännössä ulko-ovelta lähti portaat alas rannalle.

Päivällä käytiin lukematon määrä kertoja siis uimassa ja uikkarit eivät varmaan missään vaiheessa ehtineet kuivua, kuun taas piti olla vedessä. Kun Lucasin kanssa kävelimme tuonne yleiselle uimarannalle hyppimään laiturilta Gabin nukkuessa päiväunia, niin takaisintullessa vielä pysähdyimme kahteen kertaan käymään uimassa. Olihan toki päiväkin mukavan kesäinen. Näitä onkin jo odotettu kesä ja heinäkuulle. Tänä vuonna näytti sitten menevän näin. Kiva kun se kesä nyt sitten edes nyt tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti