sunnuntai 23. elokuuta 2015

Sääksi vai Sääski?

23.8.2015


Otsikon kysymys askarrutti jo tuossa kesällä. Tai ainakin keskustelua asiasta taisi olla. No kaippa se on sääksi ja jos on kalalla niin sitten sääski. Ainakin näin:"Sääksi, vanhemmalta nimeltään kalasääski" kertoo Wikipedia


Merta edemmäs kalaan?


Tässä on jo hetkisen aikaa harmittanut nämä liian hyvät elokuun säät. Harmittanut siksi, että olen vielä vapaaherran elämää viettävä aloitteleva akateeminen työtön. Ja tavallaan aikaa ja mahdollisuuksiakin olisi. Toki palkan uupuminen vaikuttaa mahdollisiin budjetteihin, mutta kyllähän sitä kaikkea kivaa näillä säillä keksii säästöliekilläkin. Mutta kun vaimo on töissä, eikä lapsia viitsi ihan koko aikaa häneltä viedä. Ja kieltämättä niiden kanssa yksinään on paikoitelleen vähintäänkin haastavaa. 

Huomenna on pitkästä aikaa taas vaimolla vapaapäivä. Vähän tämä monimutkaista alkuperäisiä suunitelmia, mutta nyt päätettiin lähteä taas matkalle, vaikka siis matkan kesto onkin alta vuorokauden. Tai parhaimmassa tapauksessa lähelle vuorokauden. Eli nyt emme lähteneetkään Sääksjärveä edemmäs kalaan. Eli Nurmijärven Sääksjärvelle vei matka. Täällä ollaan käyty yleisellä uimarannalla jo useamminkin, mutta tämä on nyt ensimmäinen kerta kun tulin "oman SFC yhdistyksen" tiluksille. Näyttäisi olevan toimintaa siis kahdella alueella ja tuo Vihdin paikka on vielä katsomatta. Tästä nyt ei vielä olla nähty paljon muuta kuin uimaranta, joka oli jo aiemmin erinomaiseksi todettu ja grillikota, joka sekin oli hyvä.

Uimarannasta sen verran tosin, että leirintäalueen kohdalla vedenrajassa on paljon kiviä. Jos hieman viitseliäisyyttä on niin suosittelen kävelyää rantaa pitkin yleisen uimarannan laitureille. Niiden kohdalla hiekka on mitä parhainta ja me ainakin huomenna aiomme näin tehdä. Ehkä sitten illalla jos ollaan sauna-aikaan vielä paikalla niin saunasta tästä uimaan.

Iltakävely


Lucasin kanssa käytiin vielä iltakävelyllä nappaamassa pari valokuvaa. Tässä Lucas ja auringonlasku


Lisäksi näimme harvinaisempia lyhytkaulaisia joutsenia ;)


Huomisen plani

Huomenna olisi tarkoitus uida, uida, uida, syödä välillä ja uida. Ehkä lopuksi sauna. Katsotaan kuinka kauan jaksetaan. Kotiin ei ole pitkä matka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti