keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Pictures of Home

Lisempää kuvia

Yleisön pyynnöstä huolimatta otin hieman lisää kuvia. Ihan kännykkäkameralla tosin, mutta kyllähän näistä nykyajan puhelimista jo melkoisen hyvää kuvaa usein saa. Itse asiassa parempaa kuin hieman vanhemmalla pokkarilla. Järjestelmäkamerat sitten ehkä vielä erikseen. Pidemmittä puheitta aloitetaan museokierros.

Eteläpääty



Täällä on meidän kuninkaallisten nukkumatilat. Ylempi on luvattu vanhemmalle prinssille ja alempi on ajateltu nuoremmalle perilliselle. Voi olla että toinen kamaripalvelijoista nukkuu tässä alasängyssä ja nuori prinssin nukkuu toisen palvelijan kanssa Curva nordissa.





Vasemmassa kuvassa näkyy eteläpäädyssä sijaitseva vaatehuone, jonka vieressä on lämpöpääkeskus. Keskimmäisessä kuvassa puolestaan näkyy master bathroom panoraamaikkunoineen. Oikealla on myös eteläpäätyyn sijoitettu spa and wellness osasto.

Pohjoispääty





 Pohjoispääty on kaksikerroksinen. Yläkerrassa on palvelijoiden makuutilat, jotka on varustettu katossa kiinteästi sijoitetulla aurinkoherättimellä.




 Kellarissa puolestaan on perämiehen ja kartturin työpisteet. Nämä ovat sisustettu perinteisellä Torinolaisella tyylillä ja sisustuksen on parsinut kasaan Fabbrica Italiana Automobili Torino

Länsisiipi



Länsisiivessä sijaitsee valtaistuimet, ruokailusali, kirjasto, auditorio, istumahuone ja tilaa on vielä varattu mahdolliselle elokuvateatterikomplexilaajennokselle.

Itäsiipi






 Itäsiivessä sijaitsee puolestaan keittiö ja ruokakomerot, sekä pääportti.

Fasadi


Länsiseinä, kaakosta katsottuna


Itäseinä


Pohjoisseinä



disclaimer

Ilmansuunnat saattavat vaihdella perämiehen parkoursuorituksesta riippuen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti