torstai 7. toukokuuta 2015

Kuusi ja lisänumero


#151793 color description : Dark blue.

Ei tullut Beverly Hills 90210 tai tuttavallisemmin LA Beat, siis alunperin. Tuli 151793-0. SF- Caravanin jäsennumero siis.

Ihan mielenkiinnosta laitoin numeron Googleen ja tämmöistä ehdotti toisena. 

In a RGB color space, hex #151793 is composed of 8.2% red, 9% green and 57.6% blue. Whereas in a CMYK color space, it is composed of 85.7% cyan, 84.4% magenta, 0% yellow and 42.4% black. It has a hue angle of 239 degrees, a saturation of 75% and a lightness of 32.9%. #151793 color hex could be obtained by blending #2a2eff with #000027. Closest websafe color is: #000099.
Ja jotta kaikilla salaliittoteoreetikoilla olisi mietittävää niin yhtäläisyys tuolla värillä ja Cloun alahelman värityksellä suorastaan vaatii Mulderia paikalle. Kuin kaksi marjaa:

#151793

ZHJ-688

Valot

Iloisia uutisia sähkömagneettisen spektrin ihmissilmällä nähtävältä osalta. Eli nyt toimii kaikki valot. VAihdoin samalla koko setin sulakkeita uusiin, vaikka jo yhdellä pääsin toivottuun lopputulokseen, mutta kun eivät nuo paljoa maksaneet. Vanhat sitten varalle, kun varasulakkeita ei muutoin ollut. Ihmetyttä herätti, Bosch sulakkeet. Myyjänkin mukaan pitäisi olla ihan standardikamaa, mutta jostain syystä Biltemasta ostetut ovat hivenen lyhyempiä. Ja ainakaan ilman sulakerasian kielien taivuttelua eivät sopineet. Motonetista löytyi paremman kokoisia.



Öljyt


Teimme perheen voimin vielä pienen lenkin, jos vaikka öljyn pinta öljytikun ulottuvilla laskisi, kun öljy leviäisi varmasti kaikkialle järjestelmässä. Mutta tämä on jo tainnut tapahtua ja edellleen mustaa kultaa on liikaa. Goolgetus ja kysely aukaisi asiaa sen verran että jonkinlaisia imulaitteita on saatavilla ilmeisen kohtuuhintaan alan liikkeistä. Toisaalta toivottavasti tämä on ainut kerta kun moista tarvitsen, eli voisi olla perusteltua käydä jossain huoltamolla kysymässä, mitä veloittavat toimenpiteestä.  

Taakkatelineet


Kattokaiteiden tarkoitus on ihmetyttänyt ja laitoin aiheesta kyselyn Karavaanarisen keskustelupalstalle heti kun sain tunnukset. Vieläkään tyhjentävää vastausta ei ole tullut. Eli onko ne tarkoitettu siihen, että katolle voi niiden avulla sitoa esineitä, henkilöitä, asioita... Vai onko ne tarkoitus olla vain jotkin mihin kiinnittää taakkatelineet? Joka tapauksessa mittasin tuon leveyden ja se oli muistaakseni 226 cm. Näin leveitä taakkatelineitä en ole vielä missään nähnyt eikä kuulemma ainakaan esim. Thulen mallistossa ole kuin 220 cm leveitä. Joku tuolla vihjasi että ne on varmaan jonkun mielestä vaan hyvän näkösiä. Onhan tuokin mahdollista. Ehkä joku tuohon voi tyhjentävän vastauksen minulle tarjota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti