tiistai 5. heinäkuuta 2016

Siloviholainen

1.7.2016




Käynnistysvaikeudet jatkuu 


Viikko töissä oli taas kohtalaisen kiireinen. Takaisintulosreissulla Kokemäeltä edellisenä sunnuntaina tapahtui se mitä toivoin että ei tapahtuisi, eli auto ei taas lähtenytkään käyntiin. Huolto kuitenkin maksoi aikalailla maltaita ja startti ja akku vaihdettiin. Alku oli lupaava, mutta taas päästyämme lähes takaisin kotiin se tapahtui taas. Avainta kääntäessä startti ei pyörähdäkään. Sitten muutaman minuutin odottelu ja taas lähti käyntiin ensimmäisellä.

Kamat kasaan ja menoksi


Serkkuni Aapo oli saanut aikaan kutsua serkuksia koolle viettämään aikaa perheineen Korkeaojan tilalle. Tuollahan on lapsena itsekin viettänyt monet kesät joten minule paikka on varsin tuttu vaikka kyllähän aika muokkaa tiluksia ja muutoksia on sukupolven vaihdonkin myötä tullut melkolailla.

Lähtöä kaavailin jo perjantaina. ja nopealla aikataululla se toteutettiinkin. Ira ja Gabi jäivät kotiin lepäilemään vielä edellisen reissun rasituksia ja minä ja Lucas suuntasimme kohti kusiaisen saarta. Töiden jälkeen vaihdoin nopeasti vaatteet ja söin ja soitin pikkusiskolle, että saataisiinko me Eeva-serkku lainaan Lucasille leikkikaveriksi ja kun Eeva oli viime viikonloppuna niin hinkunut sinne Kusiaiseen niin onnistuihan tuo.

Matka Pirkkalaan sujui Lucasin pelatessa iPadilla. Siitä eteenpäin sitten naurua ja riemua riitti takaosassa pöydän ääressä, kun Lucas ja eeva kertasivat kuulumisia ja huutivat milloin mitäkin. Kerrankin vanha Fiat ei pitänyt edes tarpeeksi ääntä.

Jalkapallon EM-kisat jatkuivat puolivälierillä ja tällä kertaa soutuveneeseen päästyämme tilanne oli jo 1-0 Belgialle. Soutuvenematkalla Wales kuitenkin tuli jo tasoihin. Tätä sai nykytekniikan avulla seurata jo ihan livekuvasta iPadilta. Samaiselta laitteelta tuli katsottua matsi muutenkin. Lopulta selvänä suosikkina taistoon lähtenyt Belgia joutui taipumaan Walesille 3-1. Ja yksi kisojen ennakkosuosikeista oli kukistunut. Nyt oli siis selvää, että toinen finaalisti tulisi kaksikosta Portugali- Wales.

Kusiaisessa lapset menivät vielä saunomaan ja nukkumaan päästiin vasta reilusti puolenyön jälkeen. Huomenna olisi ohjelmassa ruokaostokset ja lyhyt siirtymä Korkeaojalle juhlimaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti