keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

The Eagle Has Landed (ver 2)

16.7.2016


Aamulla herrättiin omasta kodista mutta minulla oli vakaa aikomus mobilisoida tämä joukko jonnekin. Nyt kun vapaita on vain ja ainoastaan viikonloput mahdollisuuksia kesässä on vähän vähemmän kuin normaalisti. Toiveeni olisi ollut että olisi lähdetty jo eilen, mutta se idea tyrmättiin tylysti. Ja melkoinen kaatosade mikä ainakin meillä oli lähes koko illan taisi olla yksi iso motivaattori sille.

Ydinvoimalan varjossa


Tarkempaa ideaa viikonlopun retkelle ei myöskään oikeastaan ollut. Pohjoisen suuntaan olin ajatellut itse alunperin, toisaalta Pori olisi houkutellut Jazzeillaan, mutta siellä suunnalla on oltu tänäkin vuonna oikeastaan kaikki reissut vaikkei nyt ihan Poriin asti ollakaan menty. Pakatessa sitten tuli mieleen että mitäs jos lähtisikin itään ja rannikolle. Kotkan otin aluksi tavoitteeksi.

Lucas veteli eväitä mutta silti Porvoon kohdilla alkoi vaatimukset lisääntyä ruokailusta. Porvoo ajettiin navigaattorin mukana vahingossa hivenen ohi, joten seuraava paikka vaikutti olevan Loviisa. Siellä näkyikin mainoksia jostain Small ships Race tapahtumasta. Söimme toki Hesessä joten mitään erikoista paikallista ruokailiuelämystä emme saaneet, mutta ainakin pojat söivät.

Siitä jatkoimme rantaan kävellen. Rannassa olikin varsin kiva "Onnelin ja Annelin puisto". Varsin sympaattinen leikkipuisto jossa lapset vihtyi hyvin. Lisäksi rannassa oli merenkäyntimuseo ja jotain rantamakasiineja jossa olikin jokin tapahtuma. Liittyiköhän tuohon Small Ships Raceen. Siellä meni sitten pari tuntia kun kello neljästä kuuteen oli lasten disko.

Kotkat kuuntelee


Diskoilujen jälkeen noudin auton ja jatkoimme matkaa kohti Kotkaa. Google kertoi että haluamme Santalahden leirintäalueelle Mussaloon. Täällä olikin varsin paljon lapsia joten ainakin jotain leikkiseuraakin löytyy. Tosin nykyään meidän pojat leikkii liiaksikin keskenään mikä on selkeästi vaikuttanut siihen että Lucas ei enää niin paljon hae uusia kavereita kun on oma leikkikaveri ja taistelupari koko ajan mukana.

Ilta toki kului suurelta osin ruokaa laittaessa. Ruoaksi valikoitui muurinpohjaletut ja mustikat. Huomenna voisi tässä hieman käydä toisellakin leirintäalueen leikkipaikalla ja sitten ehkä pelata rundi minigolffia ja josko sitä sitten suuntaisi Merikeskus Wellamoon joka oli se alkuperäinen kohde tälle päivälle.

iPad


Eipä kyllä meinaa millään toimia päivitys. Alkuperäisen tekstin kirjoittelin reissun päällä iPadilla, mutta siinä ainakin perus Safarilla surffatessa ja kirjoittaessa tämä muotoilu on lähes mahdotonta. Kuvat päivitän myös kunhan saan joskus purettua kännykästä. Nyt tuntuu olevan myös haasteita, kun pävittäminen ei tunnu luonnistuvan. Katsotaan auttaisiko tämä tekstin lisäys.

Eipä näköjään. Välejä kappaleiden väliin ei näytä tämä editori lainkaan, mutta itse sivuilla näyttäisi olevan kohtuuttomankin isot välit kappaleiden välissä. Ehkä pitää turvautua järeämpiin keinoihin. Eli luon tekstin uudestaan ja poistan vanhan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti