sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Markiisi pussissa



Väliraportti


Kirjoitellaan tässä taas vähän tekniikkaasiaa näiden ohuiden "matkaraporttien" lomaan. Niin testaamaan en ole itse markiisia juurikaan vielä päässyt. Mitä nyt tuossa omalla pihamaalla on tullut availtua että hivenen näkee millainen tuo on. Siitä taisin tännekin kuvia laittaa. Mutta kun on tosiaan nyt matkat jääneet vähän torsoiksi ja taitavat tälle kesälle jäädäkin. Katsoo nyt onko tuossaHeinäkuun vikasta iikonlopusta eteenpäin jotain mahdollisuuksia päästä johonkin reissuun. Nyt on tulossa ensi viikonloppuna Gabrielin synttärifestarit ja seuraavana viikonloppuna kämppisten mökkireissu.

Pari kesän tavoitetta on vielä täyttymättä joihin voisi nämä matkat hyvinkin liittää josko silloin pääsisi myös testaamaan tuota markiisia myös oleskelussa. Toisaalta kun viikonloppureissuja tekee niin ainakin meillä ei taida paljoakaan olla niitä hetkiä jolloin tuossa markiisin alla ehtisi oleskella. Ajamista - jonkin sortin aktiviteetti - nukkuminen -ajamista tuo yleensä tuntuu olevan.

Vielä oli mietinnässä matka Powerparkkiin, kun siellä ei ole tullut käytyä. Ja kun aikaa oli enemmän kuin nyt niin ajatuksissa oli myös käynti lapsuuden maisemissa Pyhäjärvellä. Emolahden uimarantaa suosittelen kaikille lapsiperheille. Loiva ranta ja hyvä hiekkapohja. Jonkin verran leirintäalue oli lapsuuden muistoista taantunut vaikka itse päärakennus ravintoloineen olikin hienompi. Tai sitten ne on vaan ne muistot.

Mutta itse asiaan...


Eli yksi kysymyksistä mikä tuossa Pussimarkiisissa askarrutti ennen asentamista oli että pitääkö se meteliä ajettaessa. No ei ole vielä kertaakaan normaalin Ducaton metelin yli kuulunut mitään ääntä jonka olisin paikantanut tuohon pussimarkiisiin. Toki itse en matkustamossa ole kertaakaan ollut vaan aina ohjaajan paikalla. Mutta tosiaan ei ole mitään syytä uskoa että ongelmia tässä suhteessa tulisi. Myöhemmin sitten selviää löytyykö muita mahdollisia ongelmia viritelmästäni.

Juhannusaatonaattona ostin vielä tuollaisen tangon joka viritetään siihen keskelle. Ostin Fiamma merkkisin koska oletan sen käyvän, kun selkeästi on kotikonstein jo reikä porattu keskelle markiisin putkea, minkä tämä Fiamman tanko kuulemma vaati. Ehkä tämänkin toki voisi käydä joskus joutessaan oikeasti testaamassa. Vielä on putki muoveissa, kun ei ole tosiaan tullut sitä tilaisuutta testata markiisia käytännössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti