keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Kotka Kuittaa

17.7.2016



Kotkasta Santalahden leirintäalueelta tuli sitten herättyä. Parikin asiaa unohtui kai tyystin mainita edellisestä päivästä joten matkustetaan hieman aikakoneella.


Yesterday all my trouble seemed so far away...



Eilen tosiaan naapurissa olevassa Hotelli Santalahdessa tuntui olevan jonkin sortin Rokkikonsertti. Ihan kivaa kuunneltavaa, vaikka näin vanha ei enää yhtyettä tunnistanutkaan. Jotain ihan vetävää rokkia soittivat kuitenkin.


tshhhhhhhhh



Tuollainen ääni alkoi kuulua, kun testasimme Gabin kanssa vesijärjestelmän toimivuutta. Tai siis tämä kuului senkin jälkeen kun sammutin tuon vesipumpun. Nopea toiminta ja korvakuulolta paikannetaan vian suunta penkin alle, jossa tuo pumppu sijaitsee. Ja turva-istuin irti penkistä ja penkki auki. Ja samalla kun avaan penkin sieltä lentää naamalle vesisuihku ihan kuten elokuvissa. Heitin päälle ensimmäisenä ensimmäisen vaatekappaleen minkä sain käsiini ja sitten avasin hanan joka päästi paineet järjestelmästä pois ja valutti vedet ulos. Samalla tuo suihku lakkasi. Kaiken järjen mukaan tämä johtuu nyt tuosta keväisestä akun räjähdyksestä joka sattui samassa tilassa. Tarkempi analyysi vuodosta on vielä tehtävä ennen kuin tuota vesijärjestelmää voi taas käyttää.


Markiisi vihdoinkin käytössä



Markiisiakin päästiin vihdoin käyttämään tositoimissa. Tosin sen käyttäminen oli kohtuullisen hyödytöntä, koska aurinko oli jo laskenut sen verran, että auto oikeastaan blokkasi valon, eikä edes tihkutellut. Sen alla kuitenkin pidettiin ne lettukestit. Tuuli oli vieläpä semmoista, että kun en myrskyliinaakaan vielä omaa, niin pakkasin markiisin illalla suosiolla pois. Tulipahan testattua.


Modern days



Nyt ollaan taas tässä ajassa ja päivässä. Eli Sunnuntaina suunnitelluista leirintäalueaktiviteeteista jäit toteutumatta sauna ja minigolf, eli kaksi kolmannesta. No ei sinänsä yllättävää. Lasten mobilisointi on aina vähän arpapeliä. Isommalla leikkipaikalla käytiin kyllä Lucasin kanssa ja siellä olikin Lucasille mieluisia laitteita useampiakin.


Wellamo



Matka jatkui sitten Merikeskus Wellamoon, jossa olikin jos jonkinlaisia veneitä ja monenlaista merenkäyntiin liittyvää. Olipa jotain interaktiivistakin, mikä lapsia viihdytti. Osa toki Kymenlaakson museon puolella. Muutama hieno vanha venehän tuolla oli. Muun muassa Kultaranta II, eli presidentin kesäasunnon yhteysvene.


Museossa oli myös vallan hieno versio laivanupotuspelistä. Jolla pääsimmekin Lucasin kanssa hieman harjoittelemaan ja kotiin tultua otettiin vielä erä perinteisellä ruutupaperimenetelmällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti