perjantai 17. kesäkuuta 2016

Start Me Up



Niin kuten tuossa edellisessä renkaidenvaihtoa käsitelleessä postauksessa kirjoitin autoni on ollut hivenen nirso starttaamaan tässä keväällä. Ongelmia oli jo viime kesänä satunnaisesti ja hivenen ärsyttävästi, mutta ei vielä katastrofaalisesti. Tänä keväänä ongelmat alkoivat olla jo enemmän kuin perus ärsyttävällä tasolla. Ja tähän ongelmaan piti löytää ratkaisu. Nyt on jotain peliliikkeitä asian suhteen tehty. Lähitulevaisuus kertoo sitten onko näistä ongelman ratkaisuksi.

Itse yritin parhaani mukaan kartoittaa missä vika on ja voiko asialle tehdä itse mitään. Jos olisi voinut niin ainakin minun taidot loppuivat kesken. Karavaanari.org palstalta sain paljon hyödyllisiä neuvoja kun perustin aiheeseen liittyvän langan, mutta koska sielläkään ei ihan yksimielisyyttä ollut viasta niin tällaisella amatöörillä meni tilanne siihen, että ei auttanut muuta kuin viedä lompakko tiskille ja kertoa mitä on vikana.

No Lucasin kanssa pakattiin auton yllättäen startattua keskiviikkoiltana Lucasin potkulauta autoon ja ajoimme korjaamolle. Kerroin mikä ongelma ja että voitteko laittaa kondikseen. Sitten Lidlin eteen nurtsille jätskeille ja kotiin patikalla ja Lucas Scootilla.

Tänään Perjantaina töiden jälkeen hain auton ja maksoin viulut. Autoon on vaihdettu startti ja lisäksi vielä vaihtoivat akun. En tiedä oliko toisen vaihto ylimääräistä vai oliko vika vain ja ainoastaan toisessa. Eli maksoinko nyt jostain turhaa. Rahaa paloi näihin ja renkaiden vaihtoon yhteensä 535,53 €. Tästä Startti maksoi 167,40€ vaihtotyö 78€ uusi akku 173,13€ akun vaihto 22 €. Ja tähän sitten päälle tuli tuo jo edellisessä postauksessa mainittu rengastyöt 95€.

Vanhan akun pyyysin vielä mukaan. En nyt tiedä oliko tässä mitään järkeä, mutta tämä tilanne tuli aika äkkiä ja itselläkin oli tuosta kiire hakemaan poikia päivähoidosta, niin ei ollut aikaa ajatella saati alkaa riitelemään asiasta jos siitä mitään hyötyä olisikaan ollut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti