torstai 23. kesäkuuta 2016

Mopolla pitkälle järvelle

23.6.2016


Enpä tiedä onko tuo otsikko jo käytetty mutta se nyt vaan tuli mieleen. Päivä tuli vietettyä vielä töissä ja kun Ira pääsi puolestaan vielä tuntia myöhemmin töistä niin lähtö venyi jonnekin kuuden ja seitsemän väliin arviolta. Ehkä lähemmäs seiskaa. Mutta kuitenkin lähdetään jo Johanneksen viettoon.

Matkalle


Lucas nukkui suuren osan matkasta joten on valvonut kanssani yli puolenyön. Lucas kävi onkimassa josta on puhunut jo pitkään. Tosin koukku oli mutta matoa ei vielä laitettu. Harjoiteltiin kuulemma vain. Sen jälkeen vielä pelattiin erä Unoa ja sitten uutta Arvaa kuka pelin matkaversiota. Siinä hieman hämää, että olen melkein varma että yhdellä naispuoleisella on viikset. Lucaskin sitä tuossa pelin tiimellyksessä hieman pohti.

Kotona lähtiessä pohdin rttä enpätarvitse läppäriä mihinkään. No olisin tarvinnut. Eli tähän bloggaamiseen. Ei tämä oikein kunnolla taivu tällä iPadilla. Ja muotoilua tai kuvien liittämistä en uskalla ajatellakkaan. Ehkä jos kuvat olisi otettu täällä? No mutta kun ei kumminkaan ole.

Sääntö-Suomi


Niin ja törmäsinpäs myös sääntösuomeen. Pysähdyimme ostamaan vettä kun muistui mieleen että eipä taidettu muistaa ottaa juomavettä mukaan. No Huittisissa oltiin muutama minuutti vaille yhdeksän. Siinä sitten hain tonkan vettä ja päätin että voisinhan vielä vaikka jonkun toisenkin oluen ottaa viikonlopulle sen lisäksi minkä jääkaapista löysin. Saunomisen päälle voisi maistua. No hyllyssähän oli Lahden Erikoista eli kakkos-olutta. 3,5 tilavuusprosenttia alkoholia. Kävin vielä kataastamassa lihatiskin kun jotain kanaa voisi grilliinkin olla. Ja sitten kassalle. Ja kassaneiti takavarikoi minun yhden olueni. Ei kuulemma enää uskalla myydä kun ei ole varma mitä kello on. Sinänsä tilanne enemmän huvitti kuin harmitti. Pärjään kyllä ilmankin eikä tuo tee Juhannukseeni mitään lovea. Mutta kyllä ihmetytti byrokratian jäykkyys. Takaisin autolle jouduin vielä kiertämään melkoisen pitkän matkan kun yritin niistä ovista joista olin tullut ja ne oli suljettu. Autolle päästyäni katsoin huvikseni mitä googlen kännykkä sai sillä hetkellä globaalista kellosta aikaa. 21:04. Aika tiukoille meni. No s-ryhmä menetti yhden oluen verran myyntiä ja minulla säästyi euro yhdeksänkymmentäyhdeksän tuleviin seikkailuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti