maanantai 15. elokuuta 2016

We're on our way

12.8.2016



Pitkä ja kohtuullisen raskas viikko töissä takana. Perjantaina kuitenkin iloisia uutisia, kun vanhempani olivat nyt virallisesti sitten uuden mökin omistajia. Poikien kanssa päätettiin taas lähteä heti matkalle, vaikka Iralla olikin taas lauantaina töissä.


Matkan varsinainen agenda oli siis päästä käymään uudella mökillä ja varsinkin koeajamaan mökin sauna, joka muistin mukaan oli ainakin kohtuullisen isokokoinen. Mumi kuitenkin ilmoitti perjantaina, ettei saa tulla kun siivoavat ja siellä on paljon hiirenkakkaakin. No kuitenkin kun laskeskeltiin, että jos lähdetään lauantaina, niin lähtö helposti venähtää sinne jonnekin puoleenpäivään ja sitten on jo puoliksi viikonloppu ohi kun pääsee perille. Hieman hitaampi autoilu asuntoautolla aiheuttaa sen, että tuo matka on semmoisen kolmisen tuntia suurin piirtein. Tavallisella autolla Tampereen kautta säästää jonkin verran aikaa, ehkä puolisen tuntia, mutta asuntoautolla sieltä tulee hieman jopa pidempi ajomatka. Säästä tuossa ajassa tulee siis tuosta moottoritien suhaamisesta, mistä ei auton 80 km/h nopeusrajoituksen takia.


Mummun mökillä



Ratkaisu ongelmaan oli siis, että mennään poikien kanssa Mummun mökille Pitkäjärvelle. Mökin fasiliteeteista tällä kertaa käytimme ainoastaan siis sähkövirtaa. Perillä olimme iltapalan aikoihin. Söimme iltapalan, pelailimme vähän pelejä sadekelillä ja menimme oikeastaan nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti