perjantai 10. elokuuta 2018

Pikavisiitti

20.7.2018

Pikavisiittihän tämä oli kuten pitikin. Tai no iltapäivään asti oltiin mökillä. Jo aiemmin kun oli apuja käänsin auton toisinpäin, mikä näin seitsemänmetrisellä autolla vaatii usein ainakin pientä suunnittelua ja joskus pientä veivausta. Onnistui toki. Tulipahan testattua mökin parkkipaikka, että jotenkin ainakin onnistuu tuollakin saapuminen.

Pieni sade ropsautti yöllä auton ulkopuolisista äänistä päätellen, mutta edelleen kelit oli kyllä ihan kohdillaan. Jätskiä on pikkupojilla varsinkin kulunut tässä kesän aikana ihan kiitettävästi.

Ilmastointipohdintaa


Eiköhän tämä nyt ole tällainen kesä. Viimeiset kaksi kesää on menty lähes ilman hellepäiviä, joten on kyllä ainakin itselle mieluisaa vaihtelua. Jos tämän tietäisin "uudeksi normaaliksi" niin silloin kyllä kotiin tulisi ilmastointi. Asuntoautossa myös olisi harkinnassa. Nyt on ollut oikeasti päiviä, jolloin sitä olisi kaivannut kummassakin nukkuessa. Päivällähän toki pääsee pakoon.

Viholliseni tuuli


Tuuli yltyi jonkin verran ja veneilystä ei tullut niin paljon kuin odottelin. Aallot ei tarvitse olla näin tasapohjaiselle veneelle kummoisia, kun vene jo alkaa hyppimään siihen malliin, että itse en ole kauheasti uskaltanutkaan ajella kovinkaan reippaasti. En tiedä pitäisikö runkoa jollakin keinoilla yrittää jäykistää ensi kesäksi? Tuli tässä nyt hetkessä ajatus uudesta välipohjasta ja sen alle vaikka pursutettavaa uretaanivaahtoa? Pitää pistää mietintään.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti