torstai 12. heinäkuuta 2018

Uistin jalassa

12.7.2018

Pistohiekka

Aamu-uinnilla löysin rantavedestä uistimen. Kolme koukkua ja kaikkea. En tokikädellä ensin koettanut, kun näin vaan jaloilla yritin nostaa. Sitten huomasin idean kelvottomuuden kun tuntui että nyt jollakin nappasi. Vesikin oli niin viileää, etten oikein halunnut sukeltaa selvittämään tilannetta. No lopulta irtosi ja jouduin sitten sukeltamaan hakeakseni uistimen käsin. Mökille vien, jos sillä joku vaikka Sääksjärvestä kalan nostaisi. Kuha on kala.

Puumala


Puumalassa käytiin kahvilla ja katselemassa menoa. Ihan kiva paikka ja hienot maisemat siltakahvilasta Saimaan ylle. Vanhemmat oli tulossa Oopperajuhlilta ja nähtiin tuolla. Meillä auunta oli juuri Savonlinna joten ikäänkuin vaihdettiin läpsystä.

kukkia


Ostin auton väreihin sopivan vahakangasunikkopöytäliinan Marmekon pop up tehtaanmyymälästä Sulkavalta. Kakkoslaatua ja maksoi silti 20€. Mutta on kyllä ihan hyvän värinen auton väreihin siis. Suojaa vanhaa perittyä Isoäidin ja Isoisän matkapöytää ulkona syödessä. Illala jo oli käytössä, kun leirintäalueella syötiin hampurilaisia ja pelattiin Disney Trivial Pursuitia.

Vuohimäki


...Tai jotain on leirintäalueen nimi Savonlinnan kupeessa. Hivenen tyyris kyllä vaikka huoltotilat on kohtuu siistit, niin eipä ole lapsille kauheasti tekemistä. No uimaranta on, mutta pohja nyt oli paikoitellen hieman kivikkoinen. Tai sitä on nyt taas hetkellisesti liian hyvään tottunut.

Huomenna olisi tavoitteena Savonlinnapäi ja sitten matkaa jatkettaneen, joko suoraan Kuopijjoon tai Punkaharjun suuntaan. Fiilis näyttää huomenna mikä on ohjelma.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti