torstai 12. heinäkuuta 2018

Kesäloman tahti

11.7.2018


Dinosauruksia vahakabinetissa 


Eli koko päivä meni Dinosauriassa, x-on parkissa vahakabinetissa ja mitä noita nyt onkaan. Lapsiperheille varmasti hyvä paikka. Kunhan lapset eivät vielä ole kasvaneet ohi. Muisen huvipuistojen tarjonta on ehkä vähän vanhemmille. Ehkä meille omimmillaan vuoden tai kahden päästä meille optimi kun Gabin uskaltaisi päästää jo yksin/isoveljen kanssa. Voisi itse ottaa leirnitäalueella rauhallisemmin ja antaa lasten touhuta minkä jaksaa. Huoltotoimenpiteet helppo tehdä sitten alueella olevasta tukikohdasta.

Vahakabinetissa oli muutama näköinen ja muutama jotka tunnistin ainoastaan, koska osasin lukea kyltistä.

Lucas tykkäsi mikroutoista ja Xon parkissa käytiin ajamassa mönkijöillä yhdessä. Minun mönkijä alkoi jotenkin nykimään ja jätin ajon kesken. Viisi minuuttia piyi kuulemma saada ajaa yhdell
 Lipulla. Saattaa olla että lähelle tuota ajoinkin. Kerroin että tässä on vikaa.  Saako poika ajaa loppuajan minunkin puolestani. Konetta eivät edes saaneet enää käyntiin. Mutta kun muitakaan ei ollut niin Lucas sai ajaa aika reippaasti. 15 minuuttiakaan ei ehkä ihan riitä. Tuntui tykkäävän.

Seitkyt luvulle


Illallaaika myöhään matkaa jatkettiin ensin Prismaan ja sitten kohti Puumalaa vailla tarkempaa tietoa missä ollaan yötä. Pari vaihtoehtoa toki jo oli mietittynä. Ensimmäinen oli Pistohiekka. Pysähdyttiin hieman lavan jälkeen saaressa rannalla olevaan puskaparkkiin, jossa oli jo useampi muukin. Yhdellä oli mukana peräkärrysaunakin. Kävin iltauinnilla ja sitten aloimme Lucasin kanssa katsoa jalkapalloa. Toisessa välierässä jatkoajan jälkeen voiton korjasi Kroatia lukemin 2-1. Englanti meni jo ottelun alussa johtoon, mutta toisella jaksolla Kroatia kiri tasoihin, kävi lähellä jo voittoa laukoessa tolppaan ja jatkoajalla vihdoin hoitivat homman kotiin. Lauantaina jatketaan sitten pronssiottelulla Belgia-Englanti ja sunnuntaina huipennus Ranska -Kroatia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti