maanantai 16. heinäkuuta 2018

Siriusly?

16.7.2018

Aamu-uinti

Illalla jo puhuttiin Gabin kanssa, että huomenna pääsee näyttämään äidille, miten uidaan kellukkeilla ja näin tehtiinkin. Uintia kestikin niin kauan, että huulet olivat siniset. Mikä oli hieman yllättävää ottaen huomioon että vesikin oli jo lämmennyt varsin lämpimäksi tässä helteessä. Nyt on kuitenkin tosiaan joku kynnys ylitetty ja matka kohti uimataitoa otti aimo harppauksen.

Hamina


Kävimme ihmettelemässä Haminan asemakaavaa ja jossain sympaattisessa kahvila/konditoriossa. Suosittelisin jos tietäisin nimen. Kuitenkin ensimmäisessä korttelissa raatihuoneelta poispäin.

Päivän pettymys


Muistin että joskus viime vuonna mentiin Kotkaan asuntoautolla ja ajoimme Sirius sportsin ohi. Olisi kiinnostanut käydä ainakin kauhistelemassa hintoja sille surffauslaitteelle, mutta parkkipaikalla oli vainyksi Tesla latautumassa ja meidän edellä ajanut auto. Syys siihen oli se, että paikka oli kesälomakaudellakin kiinni ma-ti. No itseppähän tietävät mikä taloudellisesti kannattaa. Meidän jälkeenkin tuli vielä yksi auto ihmettelemään lukittuja ovia.

Ah Ikea this is comfortable


Poikkesimme Ikeaan lounaallee ja ostamaan poikien uudistettuihin huoneisiin tarpeita. Leikkikalukaappi ja lamppu nyt muun muassa. Ravintolassa oli kesäbuffet jonka kalat ainakin maistuivat minulle. Kraavilohta ja Skagen salaattia saaristolaisleivällä oli päivän voittava kombo.

Mumilaan


Matka jatkui kohti Karjalhojaa ja matkalla Lucas soitti Mumille, että onko vara-avainta. Mumi ja Ukki on mökillä, mutta me siis päädyttiin pihalle asuntoautoon nukkumaan. On kyllä todella kuuma. Jotakuinkin kaikki luukut on auki, mutta silti vaan läskihiki virtaa. En silti valita. Hammasta purren mietin niitä räntäkelejä kun saa juna-asemalla kuunnella kuulutusta, kun sade on yllättänyt VR:n ja juna on taas myöhässä. Nyt siis nautitaan, vaikka väkisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti