keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Hurstia menoa

17.7.2018

Aurlahtipäivä

Lohjan keskustan uimarannalla, eli Aurlahdessa oli Aurlahtipäivät. Me tosin olimme menossa sinne vain uimaan, ennen pikaista matkaa Karjalohjalle. Uimarannalla oli näissä +30 helteissä väkeä ihan riittämiin. Ilmeisesti siellä oli myös jokin purjehduskisa, mutta yhtään venettä en kyllä nähnyt vedessä, vain rantatrailereita ison liudan ja hiekkakentällä oli kaksi venettä, jostain syystä yksinäisenä. Kaippa itse purjehdukset suoritettiin sitten Isolla selällä.

Ilmeisesti itse juhlallisuudet olisi alkaneet kello yhdeltä, joka oli oikeastaan melkolailla se kellonaika kun me poistuimme Karjalohjan suuntaan. Hyvän näköistä ruokakojua ainakin olisi ollut tarjolla. Aurlahti vaikuttaisi olevan ihan hyvässä käytössä nykyään. Talvella siellä oli Björkkiksen, eli Käpylehdon jääkarusellitapahtuma, mikä veti myös hyvin väkeä, vaikka silloin oli juuri päinvastaisesti ihan älyttömän kylmä.

Karjalohja

Karjalohjalla oli siis appivanhempien 45 vuotishääpäiväkemut Ronin ja Kaarin uudella kesäpaikalla. Meno oli lapsilla melkoisen kovaa koko iltapäivän kunnes lähdettiin Puujärvelle vielä toisen kerran uimaan. Tämän jälkeen tulimme vielä grillaamaan ja menohan toki lapsilla jatkui riehakkaana uintireissun ajan ja sen jälkeenkin. Aikomus oli ajella vielä kotiin illalla, mutta grillatessa meni sen verran myöhään, että jäimme Karjalohjan seurojentalon pihamaalle nukkumaan. Ronin ja Kaarin pihalla olisi autolle ollut kylä tilaa, mutta käännös siihen oli sen verran haastava näin isolle autolle, että päätin jättää tuon yrittämisen johonkin muuhun kertaan tai seuraavaan elämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti