lauantai 14. heinäkuuta 2018

Summerland

14.7.2018

Viime vuonna vastaavia juhlallisuuksia vietettiin Skara Sommarlandissa. Nyt Punkaharjun Kesämaassa. Gabi oli aamulla ensimmäinen joka ainakin avasi suunsa. Itse olin juuri aiemmin herännyt ja mietin miten saisin muut hereille. Mutta Gabi hoiti homman esittämällä kovaäänisen kysymyksen, miksi hänelle ei jo lauleta? Kerroin, että koska on vielä aamuyö, mutta pian jo laulettiin.

Päivä oli kyllä taas todellla kuuma ja olen tainnut palaa. Kesämaa oli ihan sympaattinen ja myöskin enemmänkin lapsille suunnattu. Ja se sinänsä meille kyllä sopiiikin. Lucasin korvat on vain uppoamiskiellossa, joten hän joutuu vähän passailemaan vesiliukumäkien kanssa. Harmillista sinänsä, mutta kyllä löytyi mukavaa tekemistä silti. Polkuautot taisi olla Lucasin suosikki, kun Gabi taas viihtyi tunteja erillaisissa pomppulinnoissa.

Viime yönä oli ikkunat auki ja silti ei tullut riittävän viileä ja vaikuttaa että samalla linjalla jatketaan. Ensimmäiset kerrat kun autossamme olisi ilmastointikin ollut tarpeen. No tässä Suomalaisena on hyvä sitten muistella niitä päiviä kun sataa räntää ja ottaa päähän. Ikinähän sää ei tunnu olevan sopiva. Nautin nyt tästä ja harkitsen tässä vielä yöuintia. Asuntoautollemme olemme valinneet vaan siuhen hieman kehnon paikan. Paikka on parhaasta päästä Kesämaata ajatellen ja rauhallinenkin ja ihankiva paikka pysäköidä verrattuna alueen suurimpaan osaan paikoista, mutta hieman kauempana sitten uimapaikoista. Eka piakka mitä harkitsimme olisi puolestaan avannut ulko-ovemme suoraan uimarannalle. Mutta vaihdoimme ensin toiseen paikkaan tuolta puolen aluetta, mutta se kostaantui olevan täynnä paarmoja, joten vaihdoimme vielä tänne ja se oli ihan hyvä päätös.

Kisastudio


Kisastudiota pidin pihalla alkuun ja myöhemmin autossa. Jälkilähetyksenä toki, koska Kesämaassa meni seiskaan asti eli sulkemisaikaan. Belgia korjasi pronssit lukemin 2-0 Englannin nenän edestä.

Mitäs sitten


Huomenna katselemme ehkä hieman vielä Punkaharjua ja sitten matkaamme jonnekin. Nyt ei ole vielä mitään tietoa minne. Vieläkö Kuopioon? Vai lähdetäänkö Etelään? Vai vaihdettaisiinko Läsi puolelle, kun kevään mittaan Pandatkin on olleet puheissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti